- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Csak nem növel akkukapacitást a Samsung
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megvan a következő Xperia pontos startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigobert
tag
Üdv újra!
Összeomlott az egyik bázisom... kicsit elszontyolodtam
Röviden: 4 lábon állt, középre rács belógatva. Horde night nem volt gond, bár lett volna még mit javítgatni az építményen. Ma beléptem, és úgy gondolta, hogy mostantól nem bír el a szerkezet, és beomlott berendezéssel, tárolókkal együtt
(Családtól mentes) szabadidőmből sok volt benne. Így single navezzal most leállok. Fenti tesztüzemen kívül van olyan stabil szerver, amire érdemes fellépni? Csak pve. A lényeg, hogy ne legyen gyakori újrakezdés, mert lassan haladok, egy kisebb társaság pedig lehet hogy vinne bele vmi színt.
-
bigobert
tag
Milyen zónákba szoktatok bázist építeni? Vagy minden bányához csináltok, ha ott érne az éjszaka?
-
bigobert
tag
Alapesetben jó dolognak tartanám az összefoglalót, de akkor hol marad a felfedezés? Én nemrég érkeztem. Ami nem ment magamtól, megkérdeztem. Úgy gondoltam sokkal többet fogok kérdezni, de nem így lett. Megmaradt a felfedezés élménye
"Túl fogod élni", ha élhetek ilyen olcsó fordulattal -
bigobert
tag
Földalatti bázist hány kocka mélyre szoktatok ásni? Milyen mélyről nem szagolnak ki?
-
bigobert
tag
válasz
MasterDeeJay #37 üzenetére
A hógolyós megoldást azóta sikerült kipróbálni. Szimpatikus módszer, hatékony, tetszik. Viszont csapnivaló vadász vagyok. Még jó, hogy van elég nyílvesszőm
...és tojás meg bogyók, hogy egyek is valamit
-
bigobert
tag
válasz
MasterDeeJay #35 üzenetére
Egyetértek.
Eső vizet lehet valahogy gyűjteni?
-
bigobert
tag
válasz
MasterDeeJay #27 üzenetére
Asszem a főtt hús esetében is ez van. Nem értettem, hová tűnnek a befőttes üvegeim.
-
bigobert
tag
Srácok ez nagyon addiktív!
Már rendszerint van elég van mit innom, ennem és elég nyílvesszőm. Jelenleg nomádkodok. Nem igazán tértem még vissza a korábbi fészkeimbe. Nerdpole-lal háztetőkön húzom meg magam. Így sikerült átvészelnem az első 7. éjszakám.
Sajnos kicsit könnyítettem a beállításokon, hogy sikerélményem lehessen. Pl. a zombik nem futnak, és a hátizsákom nem dobom el halálkor. Viszont nekem kezdőként még így is kihívás a játék. Nagyon tetszik!
-
bigobert
tag
Bocsi, hogy nem válaszokat küldök, de telóról vagyok.
Van mit rajta fejleszteni. Engem az zavar leginkább, hogy a grafikához képest izzasztja a gépet.
Számomra roppant nehéz a játék halál után "újrakezdeni". Ti hogy oldjátok meg? Engem folyamatosan üldöznek. -
bigobert
tag
Minimális időt tudtam idáig játszani, de hangulatos. Egy időre már megfeledkeztem a botrányos grafikáról és optimalizálatlanságról.
-
bigobert
tag
Üdv!
Kijut ez a játék valaha alfából? Félek, hogy hamarabb abbahagyják a fejlesztést, mint befejezik. Tudom, hogy jött tartalom nemrég.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Kèszen állsz a játèkra? 0% THM rèszletre is!
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest