Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
- Mobil flották
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Több memóriával és tárhellyel kezd a Galaxy S25
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Aktív témák
-
Szabesz
őstag
válasz eastsider #4807 üzenetére
Még az empéhárom is másképp szól s754 után igaz ?
Ha meg olyan szörnyű lesz (bár kétlem ) visszatérek az eredeti konfighoz, csak a hangjából van már elegem (vizeésére meg nem költenék) ill az a tudot h mily kiba drágán vettem annó és nem használom ki... ez legalább töredéke lesz értékben, hangban is, s lehetőleg jobb lesz az ár/kihasználtság értéke
Mobil meg nem a fogyasztás miatt, hanem mert nem melegszik annyira és bírja nyúzást (passzivitás előnyben)¯\_(ツ)_/¯
-
-
mazda626
addikt
válasz eastsider #4534 üzenetére
Ikszdé.
Holnap megyek be Debrecenbe a tápért, meg a bontóba is el kell mennem. Bátyám nem volt képes erre. Direkt mondtam neki, hogy az a szaros bolt 9-kor nyit, errefel meg odamegy 8-ra és csodálkozik hogy 10 percnyi várakozás után miért nem nyit még ki? Így a holnapi nap is meg van baszva. Egyedül kóricálhatok Debrecenben. -
mazda626
addikt
válasz eastsider #4496 üzenetére
Nem fake. Most a csaj lessülyed a béka seggének a segge alá a kis faszcibáló barátnőivel együtt, de legalább jót röhögtem rajtuk. Ennyit a korunkbeli szukákról. Ezekről még egész jó véleménnyel voltam, bár a mostaniak után... Meglepő őszinteséggel beszélt arról, hogy egy szórakozóhely háta mögött, az ereskolbász hogyan törte be az ánuszát. Vazze fel kéne tolni a beszélgetést bash.ha-ra.
-
mazda626
addikt
válasz eastsider #4494 üzenetére
Jobb, mint a budi.XDXD
Vazze. Szétröhögöm magam. 10 óta egy 120 kilós csaj írkálja a hülyeségeit, hogy kit szopott le, ki kúrta meg, meg ilyenekXDXDXD. Én meg jót röhögök és lealázom a francba, de fel sem tűnik neki. 16 éves csajt 26 éves kúrt meg. Képzelem azt is hogy néz ki meg kiféle... Írja itt, hogy a korabeli fiúk le sem szarják. Csodálkozik? Na ezt folytatom, nagyon LOL. -
Csapi007
veterán
válasz eastsider #4463 üzenetére
Napi program:
kelés hétkor, 4 km futás
10-12 edzés
16-18 edzés
este piálás
Ott volt a falu végében a sebes-körös, egy kisebb gátnál lehetett fürödni. Éjszaka meg mentünk 3-an 4-en sétálni át a másik faluba. Nagyba ment pénzbe a póker meg az ulti. Azt vasárnaptól, amikor elment az edző már állati jó volt. Edzéseken szinte szabad foglalkozás, lazulás. Abban a faluban annyi cigány volt, hihetetlen. A kaja meg rém szar volt. Elkaptam vmi orrfolyós, köhögős betegséget is.
Szereztünk beszélő sörnyitót is.
Taj részegen állati nagy élményt tud nyújtani.
Nekem most így néz ki:
P35-DS3
E4400 + Hyper TX
2x1GB Geil Value 1000
Sapphire X1950Pro 512MB + Accelero S1
Szombaton megyünk és megvesszük."Csak úgy mondom"
-
mazda626
addikt
válasz eastsider #4438 üzenetére
Alig várom, izgatott vagyok, ATI kártyám még nem volt.
t1:
Proper: Még most sem fogtam föl, hogy ATI-t rendeltem. Bár már mindegy milyen, csak lássak 3d képet. Amint lesz megint pénzem leváltom egy 8800-ra. Átmeneti megoldásnak tökéletes. Legalább a NYÁK színe tökéletesen passzol majd a Gigabyte kék színhez. -
mazda626
addikt
válasz eastsider #4430 üzenetére
VGA-ból hagyom a 8800-at, majd ha tényleg szükség lesz rá, akkor váltok arra. VGA-ra 35-öt szánok max. Szóba jöhet: X1950 PRO, 8600GTS, 7900GS.
Ti melyiket vennétek? Jövő tavasszalaig maximum szeretném kihúzni vele, de már a karácsonyi váltás sem kizárt. Inkább a tavaszt tegyük fontosabb időpontnak.
???
-
Macka
veterán
-
mazda626
addikt
-
mazda626
addikt
válasz eastsider #4050 üzenetére
Jó a lanparty? Vagy nem vagy ott?
Képzeljétek!!! Leálltam flashjátékolni neten, és 10 játékból 8 szaggat!!!!!! De olyan módon, hogy kb 1-3 FPS-sel mehet! Az egyik játéknál be is szartam. De akkorát, hogy most is sikálom ki a székből a matériát! Flashjáték, de van gépigénye! E6700 Recomended! Játszottam zombigyilkolós játékkal is, mikor a képen volt 40 félhalott 5 másodpercekre megállt a játék, a proci 100%-on tekert! Azt gondoltam, hogy a mai világban kevés egy 933-as CPU, de ennyire nudli, azt nem is sejtettem.
Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- PlayStation 5
- DUNE médialejátszók topicja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest