Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
- Mobil flották
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Több memóriával és tárhellyel kezd a Galaxy S25
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Aktív témák
-
VR6-Fan
veterán
olyan hideg van a szobámba, hiányzik a szandi
"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
VR6-Fan
veterán
síri csend és hulla szag
titket is megrázot Csapi korai távozása"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
VR6-Fan
veterán
én is, és a registryből ki írtanád a cenzurát mi ?
G@bi:telepátia vodka(nem kommersz szar..) tisztán, vagy jéger, esetleg vodka narancs vagy vodka bomba...(íí már meg van melyik gazdag gyerekekt fogjuk lehúzni )
[Szerkesztve]"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
VR6-Fan
veterán
lehet garis lesz a VGA-m
-
VR6-Fan
veterán
válasz Csapi007 #4859 üzenetére
én az 500-assal szemezgetek
proper:lesz... az ilyen helyen ha balházni akarsz akkor alap (tudjátok egy digos kopaszosz vicc azzal végzödik ''hogy még azt utálom bennetek, hogy mindig kést rántotok mikor lövöldözés lesz'' by:kopasz )
[Szerkesztve]"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
VR6-Fan
veterán
holnap nagy pilás készül
(ha tudok probálok ''fényképezni'')
G@bi:te beteg vagy!, de ez akkor is quva jó
-
VR6-Fan
veterán
-
-
VR6-Fan
veterán
válasz H.Ezredes #4690 üzenetére
brutál mi ?
remélhetőleg 1-2 héten belül tényleg igaz lesz (majd ha a lézeres hőmérő is ennyit mutat elhiszem..)
Két barátnő elhatározza, hogy rendeznek egy görbe estét a férjeik nélkül. Az este jól sikerül, pompásan érzik magukat, kicsit iszogatnak is. Ahogy hazafelé botladoznak részegen, hirtelen mindkettejükre rájön a pisilhetnék.Mivel éppen egy temető mellett vannak, bemennek a sírokhoz, a bokrok közé. Mikor végeznek, azzal a problémával szembesülnek, hogy nincs semmi, amivel megtörölhetnék magukat. Egyikük lehúzza a bugyiját és megtörölközik vele, majd eldobja a ruhadarabot. A másiknak jobb ötlete támad, a mellette lévő síron található virágokról leszakít egy nagyobb levelet. Másnap az egyikük férje szomorúan mondja a haverjának:
- Te, komám, nem tudom hol voltak a lányok, de az én feleségem bugyi nélkül jött haza!
- Az semmi! - mondja a másik. - Te még szerencsés vagy, az enyémnek a seggén egy szalag volt azzal a felirattal, hogy ''Sosem felejtünk el, a helyi tűzoltóörs!''
t1:akkor nem szenvednék azzal hogy meglegyen a 3GHz, akkor ha nem cold bug-os már a 4GHz ostromolnám
-
VR6-Fan
veterán
utcabál vasúti töltés vagy víz elvezető
vagy léggitározás/sritptiz egy szuzuki tetjén
ja inni nem szoktam"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
VR6-Fan
veterán
nem kell minden vízhez venti
mazda626:system boot file not found
eastsider:nekem az egséz rohadt bagázsból elegem van
Szabesz:elsőr ment(húzot rendszer), másodszora a vinyo nem birta, akkor úgy tele szalad, azt 2óra 3 perc alatt meg volt a belakot rendszer.....
-
VR6-Fan
veterán
szét hullot a 21 órás win...
össze balháztam néhány f@szopoval(kedves feljebb valoim)"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
VR6-Fan
veterán
konklúzió:[link]
valaki nem tud valami szép skin-t XP-hez?
-
VR6-Fan
veterán
össze állt a gépezet
-
VR6-Fan
veterán
válasz valentinho #4415 üzenetére
nekem utca bál, hagyomány hogy árokba esek
-
VR6-Fan
veterán
asszem még is nagyon befogok rúgni szombaton bár mást is kéne.... , na mindegy majd keresgélek valami alkalmas partnert...
-
VR6-Fan
veterán
feladta még aznap szét szagadták a boritás rajta, cím sérült nem feladható ez volt múlthét csütürtökön(elnézést indulatból írtam az időt ) hétfön bement asztalra csapkodni akkor elvileg ''újra külkdték'' és biztosítoták róla hogy ma itt lesz
na nagy lóf@szt a postának...."Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
VR6-Fan
veterán
bele verem a nagy lóf@szom a magyar postába
2 hete jön egy kib@szot processzor, ha meg jön Érd mind 3 postáját körbe locsolom benzinnel és felgyújtom"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
VR6-Fan
veterán
egy simma rossz hütő kell, mert akkor beszélek apámmal hogy szerezzünk egyet meg meg kéne füzni klím szerelő span-t, nincs ezeknek a müködéséről valami magyar(vagy képes) leírás?
ill milyen blokkok kellenek(tudom hogy ami a cpuval érintkezik)"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
VR6-Fan
veterán
másik 95k a szívem, és most nem markolgatni kell a gép. majd a K10 idején piritok
kompi ügyben meg majd konzultálhatnánk mert én is össze akarok rakni egyet/rakatni.
ja Mikádó árúl egyet megint
amúgy én stock hütéssel szeretnék wr-t dönteni, az mekkora oltás lenne (nincs valakinek kölcsenbe egy 6400+ B.E. hütője ?)
-
VR6-Fan
veterán
válasz valentinho #4311 üzenetére
4400+ brisbean, ha ide ér, ami 3GHz felet megy... de hírt kaptam egy 3.1GHz(ja és ezt mind 1.35V melett teszik ) példányról megprobálom azt beszerezni
proper:mert 3452.77 a w.r.
am a legtúlhajtoitabb AMD egy FX-57(SD mag ) 4208MHz
-
VR6-Fan
veterán
válasz mazda626 #4305 üzenetére
egy éve nem voltam fent(nem igaz mert már voltam a nyár közepén)
felmentem haverokkal akik anno csoporttársaim voltak. a mostani 8.-osok ballagására, meg túráztunkj az erdőben( )
holnap elvielg megjöhet a végre a procim. a cél 3453MHz"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
VR6-Fan
veterán
voltam ma Gyermekvasúton
-
VR6-Fan
veterán
na nálam sokáig ment a gyári hít pájpos hütés...
[link]
proper, vagyok!"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
VR6-Fan
veterán
lol oföm mekkora egy party cafka
-
VR6-Fan
veterán
Holnap reggelig döntsétek el !
H.Ezredes:nagyszerű, és ezt most mire szántad?
Aktív témák
Hirdetés
- HP Elite X2 1013 G3 I5-8250U 16 GB 256 SSD 1920X1280 IPS TOUCH 120HZ garanciás laptop és tablet
- BenQ ZOWIE XL2540K Esport GARANCIÁLIS monitor
- iPhone 16pro/128/ független! sivatagi titán.
- Lenovo Thinkpad X13 G1 i5-10310U/16GB RAM/512 GB SSD/13.3"FHD magyar bill. laptop garanciás
- XPG LANCER BLADE 2x16GB DDR5 RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest