- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Azonnali navigációs kérdések órája
Hirdetés
Aktív témák
-
_bs_
tag
hmm. vételeztem két 512Mbos 500as a-datát és per pill 480on mennek, 2.85V, gyári 3 helyett 2.5ös CL-en de a gép instabil kicsit. Pontosabban olyan dolgokat csinál amit nem tudok a RAMra fogni. pl a UT beállitásaim (keyboard bindektől kezdve player name-ig minden), firewall beállitások egy része elszállt. Ezt szerintem nem csinálhatta a RAM. memtestet kis ideig futtattam, hiba nem volt, majd ma éjszaka menni fog végig. Van vlkinek ötlete h ez az anomália mitől lehetett? CL a kevés vagy esetleg a proc számára kevés a 1.6V (nwood 3@3.6), hömérséklete 45 alatt (Zalman 7k hüti) Egyéb hiba: néha kilép egy-két program, UT, Winamp, akármi.
Okos tanácsokat várok h ez mem hibája v inkább proc van elultáplálva, vagy más egyéb oka van (táp nem hiszem, chieftec 360W, MoBo: Asus P4P800déluksz )
előre is kösz
Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 3DMark 11 eredmények
- sziku69: Szólánc.
- Alkoholista nevelde
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, MS3091, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest