- Yettel topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- iPhone topik
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- MIUI / HyperOS topik
- Garmin topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
-
Mobilarena
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razermazer
őstag
sziasztok
Egy q9550 és egy 5970 párosításának eredményét közlöm. Tudom nincsen se gpuz se cpuz mert 10.6 beta driverrel nem is megy kifagy tőle a rendszer minden más megy csak a gpuz nem
. Csak próbaképp üzemeltem be, mivel játékokban kiváló ez a driver, megy vissza a 10.4-es esetleg a 10.5-s. A proci 3.8Ghz-en 1.2375 volton megy per pill 4Ghz-en még nem tudtam stabilizálni de nem kell sok hozzá. Szóval ha jól érzem ugye itt a procin kell dolgozni?, bár ugye sokat nem fogok már nyerni vele, talán az össz pontszámot feltudom tornászni 20000-re talán. Az 5970 -alapon volt szóval az eredmények[link] majd részletessel is jövök ez csak próba volt. Valószínű akkor ennyit tud egy quad kezdeni evvel a szörnnyel 
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen routert?
- OLED monitor topic
- Diablo II: Classic és Resurrected
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
- Beszámítás! LG 22MP68VQ-P 22 75Hz IPS FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Csak próbaképp üzemeltem be, mivel játékokban kiváló ez a driver, megy vissza a 10.4-es esetleg a 10.5-s. A proci 3.8Ghz-en 1.2375 volton megy per pill 4Ghz-en még nem tudtam stabilizálni de nem kell sok hozzá. Szóval ha jól érzem ugye itt a procin kell dolgozni?, bár ugye sokat nem fogok már nyerni vele, talán az össz pontszámot feltudom tornászni 20000-re talán. Az 5970 -alapon volt szóval az eredmények