Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark06 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
pszihó
aktív tag
kérem listába venni a vga sapphire 23095
már egyszer fent volt de a listába nem került be frissitéskor -
Daemon09
őstag
Sziasztok!
Valaki tapasztalt már ilyet 3DMark06-nál :
IDirect3DDevice9:: Present failed: Device lost (D3DERR_DEVICELOST)
Ezt az üzenetet dobja, amikor el akarom indítani. Mi lehet a hiba? -
pszihó
aktív tag
-
azoli09
tag
tisztelt urak egy kérdésem lenne a következő
a konfigom látjátok anyiba módosult hogy egy e8400 van na most teszt lefutott és 3.8 ment a proci sm3 eredmény 5800 pont kevés próba alapon 3.0 proci teszt lefutott pont 5760 pont sm3 a proci alapon 2830 húzva 3.8 3500 valamennyi ,mért csak ekkora a különbség
-
Hunyus
senior tag
Bocsi Johni5 az előző hsz-t nem neked akartam címezni,csak már kicsit fáradt vagyok

-
pszihó
aktív tag
csocsi 11234 pöty BFG 196,34 driver 8800gts 640 q9550 el kérem listába venni.
egyébként frissités mokor lesz oktoberi eredmények még nincsenek fent! -
Jeesus
csendes tag
Bocsi hogy lassan reagálok srácok.
Mindenkinek nagyon köszi a válaszokat

-
-
Skodry
aktív tag
Valaki!!!
9500GT ddr2 512 vs HD3650 ddr3 256 teszt
Adott a két kártya igazságos körülmények között ha valaki publikálna egy tesztet!
Ismerősömmel ezen vitatkozunk egy napja!!!Szerintem HD3650 Erősebb órajelek miatt!
Ő szerinte a 9500Gt erősebb
Az a baj hogy eladtam már a 3650esem így nem tudunk tesztelni!!! -
-
Skodry
aktív tag
Pörögjön fel a topic!!!

-
-
subaruwrc
félisten
válasz
Devid_81
üzenetére
3d vantage alatt 920w-volt a maximális fogyasztás ilyen proci órajellel és 925/1150-es 5970-nel valamint 950/1250-es 5870-ekkel
killer1203

ADAM
tolsz ilyen órajelet mire? 1m? valid? a 4ghz feletti qpi-vel nem egyszerű végignyomatni egy 06 cpu tesztet

csak a prociba nem nagyon volt több.
-
subaruwrc
félisten
Evga E759 classified
920 d0- szárazjég
radeon 5970+5870+5870 -
.:Kristian:.
addikt
válasz
eladohardver
üzenetére
Ezt én sem értem, meg sztem mások sem.
Hátha hamarosan lesz már online is.... -
Vagtam
tag
Sziasztok!
Nélam úgy oldódott meg ez az OpenAl.dll mizéria Vista64 alatt, hogy kínomban kitöröltem a szóban forgó dll fájlt az installált Futuremark könyvtárból.
És Megy

-
Joshi
titán
-
zalaszen2
csendes tag
Asus Crosshair III-as lap, ROG sorozat, ezek kifejezetten tuning alaplapok. http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=2Y4dQFaJ6gPN18cQ&templete=2
A hutes Gigabyte 3D Galaxy, 1 radiator 1 CPU blokk, mast nem hut. De a radiator eleg nagy, es van rajta egy olyan fordulatu venti, amit ha max-ra tekerek nem lehet megmaradni a szobaban a zajtol, frankon mint egy repulo felszallas kozben. A waterblokkon van egy CPU venti potlas, hogy a CPU mosfetjei kapjanak hutest, mivel ezek nincsenek hutve ha csak waterblokk van fent, es tulmelegednenek...jo nagy a vizaramlas, eleg vastagok a csovek 1/2`` slag meret, es a pumpa is jol szippant feltolteskor csak ugy kirantja a fagyallot a tartalybol.
A nagy hocsoves leghutoknek pont az a hatranya, hogy altalaban magasan van a venti, es megszunik a mosfetek-nel a legaramlas, ezt celszeru potolni.
-
Jeesus
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy új rendszert a napokban, összeraktam, újratelepítettem és le akartam tesztelni az előzőhöz képest milyen gyors méghozzá 3dmark ingyenes verzsönjével. Csakhogy az új rendszeren nem hajlandó elindulni a 3dmark se a 03 se a 05 se a 06. Sőt ha elindítom utána a rendszer halódni kezd újraindításkor hibaüzit dobál, szóval totál bekrepál. Mi lehet a baj???
rendszer paraméterek:
Gigabyte MA785GT-UD3H (az alaplap integrált HD4200-asát használom)
Phenom II X4 955 BE
Kingmax DDR3 1GB (talán kevésnek tűnik de még nem volt pénzem többre
)
WD 320GB SATAOP rendszer: Windows XP sp2 32bit verzió
Én vagy az IGP-re vagy a kevés memoárra tippeltem de ez nem magyarázza a rendszer hibaüzis haldoklását
előre is köszi

-
Skodry
aktív tag
Athlon II 240@3,0GHZ L2 2mb
1gb Samsung ddr3 1,6GHZ@1,43GHZ
Sapphire X1950Pro Ultimate
[link] -
zalaszen2
csendes tag
Feszt a CPU-nak mar nem merek adni1.55V-on volt es valami miatt az AOD visszatolja az extra OV slider-t igy BIOS-ban sem merem jobban megemelni talan a CPU NB vagy a sima NB vagy MEM fesz nem volt eleg, de uton van egy 1KW-os Zalman azzal majd meglatjuk mert szerintem ez mar a 460W teljesitokepessegenek is a hatara, hiaba allitom az egekbe a feszt ha nincs mogotte amper...
-
zalaszen2
csendes tag
Valamit javult az eredmeny 4440Mhz-en 20495 a score. A 4460Mhz-en mar nem ment le stabilan a 3DM CPU teszt.
Everest ment stabilan 4460Mhz-en itt lett egy ket igen erdekes adat a gyengebb CPU tesztekben, 3 helyen sikerult letolni az I7 965-ot.....ami egy 180K-s proci, na ezert jobb az AMD ar-ertek aranyban:
-
rvn_10
senior tag
Javítottam kicsit. Igaz kellett hozzá már egy bő tuning is [link]
-
zalaszen2
csendes tag
válasz
old gray
üzenetére
Megprobalom uj XP telepitesen, mert kezd szethullani a sok lefagyas miatt amik a stabil beallitas megtalalasahoz vezeto ut macskakovei...Ezt konkretan megfigyeltem hogy ilyen sok gyotres utan szethullik az op rendszer (irjak egyeb OC forumokon is).
Amugy valaki tapasztalta mar hogy egy 64 bit-es rendszer jobb eredmenyt ad mint egy 32 bit-es ??? (akar Vista akar XP akar Win 7-nel) sajna en eddig ez ellenkezojet tapasztaltam...
-
zalaszen2
csendes tag
-
ATtIs_80
tag
Sziasztok!
Kíváncsi voltam, mit tud a kicsike és futtattam én is egy tesztet.
ASUS R2E, i7 920 D0, MSI GTX295 OC (gyári hűtéssel). Szigorúan minden léghűtéssel!Az eredmény: 26837
-
-
old gray
addikt
válasz
zalaszen2
üzenetére
Val.színű, hogy teljesítő-képessége határán volt a tápod.
De azért egy 1000W-os példányra nem hinném, hogy szükséged volna, max. ha CF/SLI-t tervezel.Nekem Corsair TX650W van, és egy lockos 945 C3, 4170MHz volt elsőre elérhető, majd finomítok még rajta..olyan 4200-4250MHz +fesz.el lehet elérhető.

-
zalaszen2
csendes tag
válasz
old gray
üzenetére
Az am.... Gyanitom hogy a 460W-os tap a korlat mivel mar 4200Mhz-en 420W-ot fesz fel a gep a Watt mero szerint VGA tuning-al. A vilag 7. csodaja hogy ez a Zalman 460W ennyit bir...(annak ellenere hogy a B-APS tipus emelt 12V aramerosseggel igy mas gyartok 500-550W-os tapjainak felel meg) Most beruhazok egy 1000W Zalman-ba es azzal meglatjuk lesz- e uj eredmeny.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- Sorozatok
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4113
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

4400-on 4042 a pontszáma a cpu-nak.Teljesen jó a pontszámod 

vagy ha elobb zarod le VGA-kat eteto tapot mint ami az alaplapit akkor nem omlik ossze a rendszer?
Egy kerdesem lehetne...hogyan lehet tobb tapot mukodtetni egyszerre? Nem az alaplap kapcsolja be a tapot? Ha a masodikat siman a VGA-kra dugod akkor bekapcsol es megy???

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)