- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BioNiCMaN
addikt
Végülis ja.
Te, mint a PH!Toplista főrevizora, érnitett vagy az ügyben, hogy e'tünt az eredeti ATI-s lista adatbázisa. De már megoldódott a probléma, mert Brumi˘ lementette magának és elküldte geree@bl-nek és nekem is.
Ennyi a történet, illetve időközben Te is megkaptad tőlem (az adataidnál szereplő címre, ami nem müx, vagy nemtom).
[Szerkesztve] -
Achill3uS
nagyúr
tudom, elvileg megyek
gyerekek nem kéne ilyen komolyan nyomni a vitát..
Rover nagyszerü munkát végzett eddig, nem is tudom, hogy birta egyedül.. nekünk ennyire van időnk, akinek pl nem tetszik, hogy csak átlag 3 naponta de van amikor csak 1 héten 1x van idöm frissiteni a Gef8 listát szavazzon le, átadom neki aztán csinálja, de aztán ne tünjön el fél honap mulva.. mert sajnos elég sok nem mondom h ujoncot, de frissen regisztrált kollégát látok, naponta irogatni, hogy mikor lesz update, aztán azóta nem is láttam öket sehova irni.. szoval kérlek legyetek megértőek velünk szemben is, én ugyan csak revizor vagyok, ergo a lista frissitésén kivül nemigen kell foglalkoznom semmivel, a többiek elég komolyan részt vettek az oldal jelenlegi kinézetének az elérésében, ha emlékeztek rá milyen volt régen, de nem is értem miért kell ezen igy kiakadni, valaki elkezdte, valakik folytatják, nektek jo mert kisujj mozdítás nélkül megy tovább a lista, nem értem mi a gond -
BioNiCMaN
addikt
Meg kell, hogy védjem toplistás társamat, nem teljesen igaz amit elmondtatok róla!
Az ő szabadideje valahogy így alakulhat: WoW - evés - Vegas - evés- Stalker - evés - miegymás - evés - néha listafrissítés is belefér (nem minden ember kerül be, de majd még próbálkozik).
De kérdem én, ki nem hibászik?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Napelem
- Futás, futópályák
- Formula-1
- Synology NAS
- Háztartási gépek
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- További aktív témák...
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest