Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
m@x
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Nagyon szívesen
Én most arra álltam rá hogy minden ugymond nagyobb témakörböl megcsinálok párat ugymint auto,karakter,épület,mechanikus valami és így tovább és amelyik tetszik abbol a témábol fölhozom magam egy bizonyos szintre!
És hát mit mondjak nem sok mindent pipálhatok ki
-
m@x
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Osztom az elöttem szóló véleményét elég nehéz olyat találni amiböl lehet tanulni,viszont ami nekem nagyon sokat segített azok az olyan tutoriálok amikben konkrét dolgokat csinálnak meg az elejétöl a végéig,pl:Gnomon workshop,Digital tutors,3d Palace már van tölük vagy 60Gb adatom és nekem ez nagyon bejött,megcsinálod öket,mondjuk ami tetszik azt 2x is és másodjára már azt veszed észre(én legalább is)hogy van egy csomo dolog amit te másképp csinálnál mert mondjuk gyorsabb vagy csak egyszerüen arra áll rá a kezed!
Nem nehéz megtalálni öket van egy két virágboltos oldal vagy Google és utána biggyesztesz egy R vagy M betüvel kezdödö szót és már kész is
Lehet hogy tényleg perverzió de ezeket a Zbrush meg Mudbox tutorokat én is szeretem nézegetni
-
m@x
csendes tag
válasz
Nyúltáp
üzenetére
köszönöm örülök hogy tetszik
valamennyire saját concept de a google dobott ki nekem egy használható konceptet aztán az alapján indultam el de már nem nagyon hasonlít rá
Én mondjuk piszkáltam a kamerát már minden lehetséges módon de soha nem volt még csak a kielégítő közelében sem ugyhogy akkor marad ez a megoldás!
köszönöm a segítséget
szép lassan dobálom majd föl a képeket ahogy alakul,utána meg valami normális jelenetet kéne mögé varázsolni ugyhogy abban majd valószínüleg kérem a segítségeteket
-
m@x
csendes tag
Sziasztok régóta járok már fórumokat olvasni ide de csak most vettem észre hogy van itt egy ilyen jó kis fórum,úgyhogy ennek örömére töltök is föl egy képet amin most dolgozgatok!
Van még rajta mit csinálni de egy csomó dolog nem is végleges rajta és hamár itt vagyok kérdezek is,lassan 1éve foglalkozok a programmal de belefutottam egy érdekes dologba!
Szoval nem tudom ki tapasztalt már olyat hogy ha mondjuk 1200x1500-as felbontást állítok be és minden teljesen vízszintes akkor a képnek az alját meg a tetejét nem síkként rendereli le hanem kicsit meghajlítja a tetejét meg az alját,mintha kijelölnék mindent és nyomnék rá egy bend-et,állítgattam mindent a kameránál,ami valamennyire megoldja a dolgot hogy a kameránál bekapcsolom az ortographic projectiont!De ez csak akkor jön elö ha a magasság nagyobb mint a szélesség 1920x1080-as felbontásnál minden stimmel!
Lehet hogy a "sima"kamera meg a Vray nem kedvelik egymást?várom a véleményeket meg az ötleteket
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- One mobilszolgáltatások
- Crimson Desert
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 240 Hz-es QD-OLED monitor jött az Alienware-től az árérzékenyebbek számára
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- További aktív témák...
- GIGABYTE RX 6800 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- AKCIÓ! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 15 Pro 128GB 89% (1év Garancia)
- Asus 17 TUF Gaming FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én most arra álltam rá hogy minden ugymond nagyobb témakörböl megcsinálok párat ugymint auto,karakter,épület,mechanikus valami és így tovább és amelyik tetszik abbol a témábol fölhozom magam egy bizonyos szintre!