Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kezdoboy

csendes tag

válasz Nyúltáp #4342 üzenetére

hali
    Persze, értem, semmi gond.
    Nem szerettem soha főnököt játszani.
    Most az nagyon ciki lett volna szerintem, ha beesek ide közétek és rögtön azt mondom kezdjünk má egy ilyen dologba bele. Ez olyan, mintha jön egy valaki és rögtön játsza az eszét.
    De, ha nem gond, akkor miért ne vennék részt benne. Nem csak a számnak kell nagynak lennie, hanem mutassak is valamit. Teljesen egyet értek veled, vagy mással, aki csak olvassa és figyeli, hogy már megint mi lesz ebből.
    De tudod mit? Legyen. Szerintem itt többen is figyelő álláspontjuk miatt várnak valamire.
    Vállalom tudásomhoz képest a bipedek megmozgatását, de mindezt egyenlőre próba szintig. Bárki bármit akar, egymást nem nézzük le, mert miért ne akadhatna el valahol, hanem segítjük egymást. Rendben?
    Alapban mutatok egy bipedet, ami mozog és eldöntitek bevesztek-e a csapatba. Vagyis, hogy alkalmas vagyok-e rá. Habár még nincs semmiféle ötlet és egyéb, de maradhatunk annál az épületnél amit feljebb leírtam. A manus, aki kijön az ajtón mondjuk a mozgását mutatom, ha úgy gondoljátok. Habár a rá skinelendő vagy physiquelendő alak nincs meg, de nagyjából legyen egy vékonyabb, de átlagos testlakatú alak. Ha van valaki aki egy kicsit is tud alakot késízteni, vagy már van ilyen, az jól jöhet. Egymás anyagát nem lopikáljuk el, csak eltesszük arhíválás gyanánt. Harmadik, vagyis a csapatban lévő személyeken kívül másnak nem adható oda. Amennyiben az önhibájából mégis máshoz kerül, az kizárható, de megbeszélés tárgyát képezheti. Az alaknak fehér köpenyesnek kellene lennie, mert bent vegyszerekkel dolgoznak. Nem kábítószer, hanem inkább pirotechnikai dolgokkal foglalkoznak, persze illegálisnak. Az egész történetet amúgy tudom, mert készen van. Eleinte csak néhány alak lesz, aztán lesz vagy 30 is. Oda nagyon sokára fog scak a scapat eljutni, ha ti is úgy akarjátok. Nekem semmi összeg nem kell, de más se tarthat igényt rá. Ha bárkinél felmerül, hogy valaki felfigyel az egészre és lát fantáziát, a többiekkel kell tárgyalnia. Ha nahyon komolyá fajulna az egész, akkor a csapat már "van miért harcol" alapon haladhat tovább. De egynelőre ne haladjunk előre.
    Ha szükséges max8-ban tudom adni a helyszín boxelhelyezési tárgyait. Azokra a helyekre kell elhelyezni a saját anyagát. Ha nem akarja a saját anyagát elküldeni másoknak, semmi gond, de egy kép szükségeltetik, hogy azt láthassuk a galériánkban, vagyis ennek látványa juttatja előrébb az embert. Ha valaki nem tagja ennek a csapatnak, az bármikor beléphet, de alkotnia kell valamit. Nem kap semmiféle anyagot, csakis a helyszínből kiszedett box kerületvonalat, amibe pont bele helyezi a tárgyat, amit éppen szeretne készíteni. Ha valaki elkészíti a tárgyat és a többieknek nem tetszik, akkor szólnak neki, hogy ezt vagy azt javítsd ki légy szíves, mert jobban nézne ki. Ha az illető nem tudja megcsinálni, akkor azt más folytathatja. Miért ne segíthetne be a másik. Itt semmi nem kötelező, de csinálható. Ha valaki nem ér rá egy ideig jelzi. Lehetne egy jelenléti ívet is közreadni, amiben sorszámozott tagok vannak, és látható, hogy mikor dolgozik az adott proj... jaj, szerényen, munkán. Tehát első menetben bárki elvállalhatja a központi ember szerepét, aki kioszt munkát, de nem szükséges. Hanem ha valaki nekilódul valaminek, akkor a többiek tudtára adja, hogy mit kezdett el. Ezek nem szabályok, hanem csak beszélgetések. Hiszen a jó családban mindenki mindenkire számíthat. Ha valaki menet közben kiszáll és elakarja vinni a készítette anyagát, a többieknek ugyan nem eteszik,de elviheti és mások csakis arhíválásból kifolyólag tarthatják meg.
    Ez csak úgy eleinte néz ki ennyire részletesen. Ne is hasonlítsuk össze egy nagy nagy anyag elindulásához. Felesleges. Higgyük azt, hogy az egész csak elindul, mint lavorban a papírhajó. Ezt a csapatmunkát próbából szeretnénk csinálni. Ha a próba után megjönn többünknek a kedve a folytatáshoz, akkor miért ne. Rajtam nem múlik.
    bocs, ha sokat beszélek, várom a lehorrogáson kívüli bármifajta ötleteket
    hali

Új hozzászólás Aktív témák