Hirdetés
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Yettel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Fotók, videók mobillal
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zebra_hun
veterán
Üdvözlet, élég furán hangzik ez most, a 7-es verzióval most fogok kezdeni. Sosem használtam maxot, de amit "tunningolok" azt ezzel csinálták sok sok éve. Mivel van mit tanulni ezért megvettem a 7-es bibliát. Sajnos a cd nem jött meg hozzá, ami nekem hasznos lenne. Ha van itt valaki aki megosztaná, feltöltenné valahová azt szívesen fogadnám. Egyébként röviden a régi Battlefield 1942 játékot reszelgetem, photoshoppal kap új nagyobb felbontású textúrákat. Vannak olyan dolgok viszont amin szeretnék kicsit változtatni és úgy textúrázni. Ilyen pl. az autó kereke mint egy malomkő úgy néz ki. A játék szerkesztője max 7-ig ad egy plugint amivel meg lehet nyitni a járműveket. Sajnos w10 rendszeren nem hibamentes, mert a bezáráskor ad hibaüzenetet. W7-nél úgy néz ki hogy menni fog, legalábbis eddig úgy fest. Szóval a 3ds max biblia cd melléklet kellene ha valakinek itt megvan. Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Két táblával jön le a hegyről az Oppo
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Assetto Corsa EVO
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Mega Akció! Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus 17H! I7 13700H / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 11 i7 / 32GB / Garancia 2026.11.19
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest