- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Menthirist
üzenetére
Kezelőfelületről tényleg ne vitatkozzunk, hiszen még nem is láttam Maya-t...

Mindenesetre a Max nagyon bejön, itt is mindent be tudok állitani, ami csak kell, el sem tudom képzelni, hogyan lehet mindezt tovább fokozni. Persze, idővel majd biztosan meglódul a fantáziám...
Azért tegyük hozzá, hogy a gyakorlat is sokat számit. Ha anno a Max-nál maradsz, mostanra szerintem kb. ugyanolyan gyorsan és könnyedén kezelnéd, mint a Maya-t. (Más kérdés, hogy Neked a Maya jobban tetszett, igy természetes, hogy váltottál. Ha több időm lesz, majd én is felteszem a progit, kiváncsi lettem.
)
Kalkulátor: Akármelyik kis dobozora klikkelve (ahol paraméterezni lehet a különböző alakzatokat) egy Ctrl+N-t kell nyomni, s előjön egy ''számológép''.
Új hozzászólás Aktív témák
- Crimson Desert
- Milyen videókártyát?
- Automobilista 2
- Gyúrósok ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple IPhone 15 Pro max 256GB kártya-független akksi 85%
- Samsung Galaxy A 41 mobiltelefon
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- Üzletből, garanciával,Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 /i5-11gen/16RAM/512SSD/ újszerű állapot/magyar bill
- Intel I7-6700 / Akciós Ár!
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite 128GB használt karcmentes 100% új akku 6 hónap garancia
- Apple iPhone Air 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- 27% - LG UltraGear 32GS75QX-B Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Független / 12Hó Garancia / Akku: 100% / Kijelző utángyártott
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)