- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Félreérted. Elkezdek egy új projektet, barkácsolok valami szart, majd behozom a MatEditort. Ott defaulton nincsenek textúrák berakva, nekem kell a kis négyzetekbe berakosgatni. Ha a felkínáltakat rakom be, majd húzom rá az objektre, akkor nincs is baj. De én saját fájlt akarok rátenni. A mateditorba sikerül felvenni, viszont nem engedi ráhúzni az objektre. Ez az én nagy bajom. Az egy dolog, hogy renderelés előtt nem úgy néz ki, ahogy renderelés után, arra magamtól is rájöttem. Nem az a bajom, hogy ráhúzom a gömbre a föld textúráját, és kék lesz, mert renderelve rendben van. Az a bajom, hogy a külön fájlból hozzáadottat nem tudom rátenni. Nem tudom, a tutorialokban lesz-e még külön a textúrázásról szó, azokat még nem csinálgattam, előbb rá akarok jönni magamtól az alapokra, hogy ott az már jobban menjen. A narancsosat megcsináltam, de hát az könnyű volt, a textúrája is benne van a 3Ds alapkészletében.
-
Dilikutya
félisten
Legálisan nem lehet letölteni. Tehát a további lehetőségeidről: elolvasod ezt itt először: Bővebben: link. Bár, feltételezem nem szükséges még egyszer elolvasnod, a regisztrálásnál egyet értettél az itt leírtakkal. Amennyiben azonban úgy gondolod, ez neked nem felel meg, akkor erre a linkre kattintva zavartalanul folytathatod a keresgélést: Bővebben: link
Amennyiben fontos a könyv, még mindig adott ez: Bővebben: link
Egyéb lehetőséged, hogy illegális letöltésekről a jövőben nem beszélsz. -
Dilikutya
félisten
Innen:
2. kötet: Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- Építő/felújító topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Kuponkunyeráló
- PROHARDVER! - abszolút kezdőknek
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest