- Magisk
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joel69
tag
Hát ez bizony elég halvány hozzászólás volt. Egyrészt nem voltam hülye, mivel semmi nem utalt arra, hogy a dolog problémás, teljesen okénak látszott. Másrészt ezért kár volt hozzászólnod, nem azt kértem, hogy minősíts, hanem, hogy tudsz-e erről a dologról, találkoztál-e vele. A zseton ebben a sztoriban kevésbé fáj, mint a képernyővédők. Ezért hajtom ezt a kérdést, mert szeretném őket használni, mivel eszméletlenül jók. Igyekezz máskor érdemben postolni.
-
Joel69
tag
Up! Senki nem találkozott még ezzel?
-
Joel69
tag
Üdv!
A minap rácsodálkoztam a 3planesoft.com-on található 3D screensaverekre, gyönyörűek. Gondoltam - régi, megunt - készpénzemet szép, új képernyővédőkre cserélem. Ki is csengettem 3 darabot (br. 6000Ft), és nagy lendülettel megkezdtem volna a telepítésüket, DE! a háttérben kuksoló Spybot S&D azonnal jelzett: ácsi, WinFixer2005! Rákerestem a gugliban, és annyit sikerült kivennem, hogy valami makacs szarról van szó, amelyet meglehetősen nehéz eltávolítani, de ennél tovább nemigen jutottam. Írtam egy kérdőrevonó kis feedbacket a 3planesoftnak, de mai napig nem kaptam választ.
Kérdésem: mi a túró ez, találkozott-e már valaki hasonlóval? Valós, vagy csak vakriasztás? Ha tényleg gáz, van-e mód a kicsengetett píz visszaszerzésére?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest