- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Aktív témák
-
Iginotus
addikt
upikka
-
Iginotus
addikt
Bővebben: link
figyi itt van nekem egy 1gb-s modulom igaz csak 333 as és a64 ben is megy ha gondolod odaadom és ráfizetek. -
Iginotus
addikt
pesti vagy? jövöhét elején megyek fel pestre nekem jol jönne a ram akkor de kicsit alkuduzzunk 18k?
emilben pontositunk.. irj emilt (mert lehet nem nézek vissza..) de kell a ram. mesten metrovonalakon tudok mozogni. esetleg villamos. Persze ha kiprobálás megoldhato lenne az lenne a legtutibb.
szerk:
látom nem is pesti vagy kaposvár is jo igaz kicsit macerássabb de megoldom azt is. de nincs véeletlenül pécsi ismerösöd?én itt lakok.
[Szerkesztve] -
Iginotus
addikt
most ird le tételesen mid van még eladö ésmennyi?
-
vatomi
aktív tag
A ramok eladóak is!!!
-
pbujna
aktív tag
merre vagy helyileg? Érdekelne még mindig a memória...
-
vatomi
aktív tag
válasz
Overlocker #22 üzenetére
Most nem igazán értelek: 32K-t dobjak rá, hogy adj egy 3500+-t? Május eleji a procim garpapírral és oem. MAx 10K-t dobnék rá egy nagyobbra.
-
-
vatomi
aktív tag
válasz
Overlocker #20 üzenetére
Inkább te mondj árat, te vagy az eladó...hiszen pénzt csak én adok.
-
-
vatomi
aktív tag
válasz
Overlocker #18 üzenetére
Igazából Giga lapban 2500-t is ment, de én nem akarok tuningolni. Ezért vennék nagyobbat.
-
-
vatomi
aktív tag
Winchester magos A64 3200+ procim van és vagy ilyen vagy Venice magos 3500+ érdekel cserébe - tehát vagy Wincheser vagy Venice magos 3500+ kellene.
-
-
DeadMeat
nagyúr
mennyit megyen alapfeszen a prockod?
-
sTERNI
senior tag
Vagy mégsem... ha utánanéztél, írd meg, mennyiben érné meg neked a váltás, úgy egyszerűbb lesz.
-
vatomi
aktív tag
Mondjatok egy jó árat és elgondolkodom ill. körülnézek az 1 gigás piacon, hogy mibe is kerülne a váltás!
-
sTERNI
senior tag
Ha úgy alakulna, akkor érdekelne... engem is.
de egyenlőre .. upp -
vatomi
aktív tag
-
vatomi
aktív tag
Május eleji (tehát garos) Winchester magos A64 3200+ procim van és vagy ilyen vagy Venice magos 3500+ érdekel cserébe. 2*512 mb ddr400 kb 2 hónaposak garral, MDT chipesek (2-3-2-5 1T - 400mhz de 500-on is mennek 1T-ben hibátlanul, igaz CAS3-ban) és helyettük hasonló adotságokkal keresek 2*1gb-ot ddr400-at duál A64 konfigba. A tuning nem lényeg.
Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest