- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Légies iPhone halvány színei
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- iPhone topik
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
doddy
tag
válasz
undercover #40661 üzenetére
Szia undercover!
Megtennéd nekem, hogy leméred a Q80T-n a net sebességed?
Érdekelne, hogy az idei szériában is még csak a 100-as ethernet van-e.
-
doddy
tag
Sziasztok!
Vettem egy Samsung Q82R tévét, hurrá 4K! Arra lettem figyelmes, hogy hiába a jó, 1000/1000-es netem, akad (idegesítően sokszor megáll és bufferel) a LAN-on streamelt 4K-s film. A TV-n végzett sebességmérési tesztek is max 60-70 Mbps letöltési sebességet érnek el. Ha jól tudom a 4K-hoz 72 Mbps kell. 5G-s wifis hálózaton már jobb a helyzet egyébként, ott hozza a 120/240-es sebességet. Kis böngészés után döbbentem rá, hogy bizony LG és Samu is spórol az anyagon és nem képes a ~19 éve létező (Cat5e- 2001), mára már olcsó 1 Gbps-es technológiát bepakolni egy 500e forintos TV-be? Hiába a szép kép, átverve érzem magam. Túl nagyok az elvárásaim? Totál ki vagyok ezen akadva!
-
doddy
tag
válasz
Piftuka #40644 üzenetére
Szia Piftuka!
Tegnap végül megrendeltem a QE65Q82RAT készüléket 390e forintért, jövő héten kiszállítják. Bementünk egy MM-be, hogy megnézzük, de már csak az idei széria van kiállítva. Összesen még van 45 darab ilyen TV raktáron. Az eladó nagyon rá akart beszélni a QE65Q80TAT modellre, de nem hagytam magam. Már csak azért sem, mert 440e forintba kerül.
Köszi mégegyszer a segítséget.Üdv,
D -
doddy
tag
válasz
Piftuka #40632 üzenetére
A tavalyi széria megteszi, gondolom nem tud annyival többet az idei felhozatal, hogy megérje kifizetni az extra ~25%-ot érte. A 82QR és a 80QT között is talán 100e Ft a különbség. Megéri a felárat egyébként?
LG esetében tök jó buli lehet az ThinkQ AI, de nem hiszem, hogy hosszú távon használnám. Ezen felül a Google Assistant / Alexa csatlakozási lehetőség előnyt jelent, viszont mindenképp szükségem lenne a BT-re.Összességében Netflix, HBO GO, Youtube és az egyéb eszközökről (PC, laptop, telo) osztott tartalom nézésére használnánk.
Elsődlegesen preferálom a jó ár érték arányt, nem bánom, ha csak 300-400e között kell költenem, de kivételesen jó vétel esetén az 500e Ft-os limit még beleférhet.
Köszönettel,
D -
doddy
tag
Kedves Piftuka!
Segítséged szeretném kérni TV választásban, napok óta böngészem a fórumot, illetve egyéb teszteket, de nem tudok kiigazodni a rengeteg tévén.
65"-os Samsung Q82-őt vagy esetleg a Q85-öt nézem, de nem tudom, hogy pl. mennyivel rosszabb képminőségben, illetve felszereltségben egy Q70-es.
LG-től mely készülékek a vetélytársak?
Köszönöm szépen előre is a segítséged.Üdv,
D
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XPEnology
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Kuponkunyeráló
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Légies iPhone halvány színei
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest