- iOS alkalmazások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Magisk
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Egy óra, két rendszer
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mylow-11
csendes tag
válasz
Jovanny2 #706 üzenetére
Sziasztok!
Köszönöm a hozzászólásokat és persze a segítséget, a helyzet úgy alakult, hogy végül egy UE40ES6540 boldog tulajdonosa lettem!
Holnap lesz a beüzemelés, tesztelés, amint van vélemény megosztom veletek. Ha van kérdés erről a tv-ről, persze amint megtanulom én is kezelni, próbálok majd válaszolni!Jó éjszakát!
-
Mylow-11
csendes tag
Sziasztok!
TV vásárlás előtt vagyok és a tanácsotokat kérném. Hosszas olvasgatás után, mind a fórumban és mind a cikkek között, most három TV-re lett kinézve. Ezek:
LG 42LM620S
Samsung UE40ES6100
Samsung UE40ES6300A 6100 és 6300 között nem sok különbség van, de a 6300 most egész jó áron lesz az MM-ben részletre és akkor megéri azt a pár ezer plusszot kiadni. Ez előző persze egyben kérdés is, hogy megéri-e a 6300 plusz 10-20k-val többért.
A másik dilemma az aktív vs. passzív szemüveg vita? Melyik jobb és miben? Mik a tapasztalatok? Én még csak most a napokban fogom őket felvenni és összehasonlítani, ha időm engedi.
A LG viszont mind kinézetre mind a promóiban valamint a véleményekben meggyőző.Kérem, ha tudtok érvekkel és tapasztalatokkal próbáljatok segíteni és előre is köszönöm!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 38GN950P-B 160Hz QHD+ IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest