- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- iPhone topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
Régebbről eredeztethetően monitorokban én is jobban kedveltem a VA paneleket ameddig volt választási lehetőség és kínálat belőle, de LG-nél nem nagyon voltam képben, hogy melyik is lenne a jó.
Ha már Sony. Azt meg tudnád nekem mondani, hogy Plex app elérhető rá normális formában? Gyakorlatilag youtube-on kívül szerintem csak ez futna rajta mint app.
Akkor marad a kérdés, hogy LG VA panellel vagy a Sony?
-
törölt tag
Lehet VA-t keresni, a módszer ugyanaz, csak a típusszámot kell behelyettesíteni. Teljes leírást az LG topikban találsz róla.
canniball Próbáld ki a Sharp-ot ha tetszik, legalább másoknak is tudsz véleményt mondani róla, de az 5-ös belépőmodelltől sokat nem várnék. 1-2 hete más is belelkesült, hogy máris megy a teszkóba, és ha rendben van a tévé, akkor azonnal elhozza, de azóta semmi hír felőle. Egyébként szerintem is a noname márkák szintjére süllyedt, talán ezt is a törökök csinálják, mint a többi hasonlót: Orion, Blau, stb. Azokról sok jót még nem hallottam.
blakey Van bőven kíváló készülékük LCD fronton A 8-as és 9-es UHD-k valóban nagyon jók a Panától, és az OLED tévéjük is szuper.
-
blakey
titán
Itt az ideje, hogy a Pana tévékkel is legyen tapasztalatod, némelyiket elég rendesen maga mögé utasítja és nem mellesleg az eddigi egyik legjobb tv-t is ők gyártották. LCD-ben is a "top-on" vannak, nyugodtan csemegézz a választékok között, van bőven kíváló készülékük LCD fronton is.
(#31394) canniball
Egy Harmonynak nem akadály, hogy nincs benne, simán tanítható, felajánl egy másik távot és ha ki tudod egészíteni ha arra van szükség. Már nem egyszer volt ilyenre példa.
Amúgy meg kell nézni élőben, mert annyira azért nem rossz tv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Tőzsde és gazdaság
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Androidos tablet topic
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Synology NAS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest