-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gicz
addikt
válasz
Iceman83 #8554 üzenetére
st60-nak sokkal jobb a képminősége, nekem van itthon 50st60 és LG 42lm670. viszont st60 input lagja 70ms körüli, tehát játékra nem biztos hogy a legjobb.
átlagos tv nézés mit takar? ha szombat este x faktor, vagy otthonra háttértévézésre több órán keresztül, akkor semmi képp se plazmát.
-
Kabel15
aktív tag
válasz
Iceman83 #8379 üzenetére
Az biztos, hogy sokakat zavar az aktív 3D. Elégé friss még ahhoz a technika, hogy az élettani befolyását meg lehetne vizsgálni. Meg nincs is olyan sok tartalom még. Biztos nem egészséges napi 10-12 órán keresztül 3D-t nézni TV-n de ezt gondolom a Passiv ról is. Aktív szemcsi villogtat és úgy csinálja a képet, passivnál 2 lencse különböző képet ad. Valahol olvastam, hogy 3D film nézés után hadjon az ember 1-2 órát és addig ne üljön kocsiba mert máshogy fogja érzékelni a távolságot. Egyébként ha veszel egy 55" TV-t ajánlanám inkább a fullHD filmeket. Ne akarj saját magaddal kitolni és gyenge minőséget nézni egy hatalmas TV-n. De ha nekem nem hiszel menj be egy boltba sé kérd meg őket hogy mutassanak egy 640x480 as felbontású kis filmet, utána pedig egy FullHD-t. Szerintem hamar el fog dőlni mit szeretnél nézni rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- Linux kezdőknek
- Bittorrent topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest