- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Montiii
csendes tag
válasz
atish15 #6896 üzenetére
Az edigitalos ajánlatban szerintem nagyon jó választás. Legolcsóbb helyen is 132k.
140ért szerintem korrekt választás. Igaz én nem vagyok szakértő Tv témában. Én is éppen ezért írtam az előző hozzászólásomat, hogy valaki erősítsen meg. De leírtak alapján, meg amit olvastam a tvről, azok alapján szvsz jó választás.
Én részletre akarom megvásárolni, igaz 15 hó, de ugyanúgy jövök ki, mintha egyben venném meg.
Plusz kérdés:
Én ugye karácsonyra tervezem a tv-t. Ilyenkor év vége felé várható még az, hogy új termékekkel bővül a paletta? Esetleg valami jobb választás, újabb termék?
-
Teasüti
nagyúr
válasz
atish15 #6835 üzenetére
Én is most kapcsolódtam be az LCD-k világába, a legjobb ár/érték arányú modelleket kerestem, nem kizárva egyetlen neves márkát sem. LG, Pana és hasonlók között nem találtam olyat, ami minden téren hozná az elvárást.
Sony HX750 tetszene még a 200 valós hz-ével, de kifutott modell és úgy tartják butább szoftveresen a Samuknál.
Csak a Samu F6400-tól felfelé áll össze számomra az egységes egész olyan szinten, amit elvárok (Képinterpoláció/100+ hz, jó kép, 3+ db HDMI, és azóta ha már lúd, akkor legyen kövér: 3D és Smart).
Nincsenek buta kompromisszumok (gyenge vmiben kép, 50 hz, nincs elég HDMI, nagy input lag, buta szoftver, és még sorolhatnám), csak az általános minőségre kell figyelni: F6400 -> 6500 -> 6640, stb stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Villanyszerelés
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- SzoftverPremium.hu
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest