- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jovanny2
őstag
Egér és billentyűzet: elvileg mindenféle USB-s billentyűzetet elfogad, de tapasztalatom nincs ebben, nem próbáltam. Nekem van hozzá gyári billentyűzet. Az tökéletesen működik, touch pad is van rajta.
Online filmeket nem próbáltam, a Fuso TV-t néha használom, azon vannak Indavideo tartalmak is, teljes képernyőn simán mennek, akadás nélkül. Youtube videók sem állnak meg tölteni menet közben, de ez inkább net kérdése szerintem. Ja, és mindez wifin. Böngészés is vállalható, Facebookot szoktam néha megnézni, pár másodperc kell a betöltéséhez, de aztán simán lehet görgetni, nem akad. Biztos vagyok benne, hogy a 6800-as szériától felfelé (2 magos proci) még gyorsabb.
A Samsung store-ban van egy rakás hasznos alkalmazás, ami a legtöbbet fut nálam, az a Fuso TV, az Explore 3D (rengeteg 3D tartalommal), a Fitness (személyi edző) és a Kids (játékos feladatok gyerekeknek) is hasznos.
Mondjuk leginkább játszom a TV-n, konzollal.@horvathpeter: Nekem sem fért el a szekrény TV tartó polcán, ezért van a falon. Mérlegeltem, hogy mi fontosabb, és a méret nyert testhosszal.
Vettem egy fali konzolt, a polcra meg tudok könyveket is tenni.
@kicsigacas: Az LG-vel nincs tapasztalatom, csak a Samuval, és abból is a 6100-assal, de az alapján, hogy a 6800 2 magos, tehát csak jobb lehet, és a 6100-assal sincs egyelőre problémám így ~1 hónap távlatából, részemről a Samsung erősen ajánlott matricát érdemel.
-
rokefeller
senior tag
Szia, nem tudom pontosan a különbségeket, de asszem a nagyobb számozásúakban van beépített wifi, meg a magic remote is benne van. Én ezeket a 42LM620S-hez külön vettem, összesen ~20-ért. A wifi nem érte meg, mert gyenge a jelerősség, használhatatlan nálam. A Magic remote viszont nagyon király, szeretem használni.
A Smart funkciókkal viszont megintcsak nagyon elégedetlen vagyok. A youtube alkalmazás lassan indul, baromi lassan reagál, emellett buta is. Nem látod a related videókat, a saját playlistedben nem tudsz böngészni, csak az elsőtől lépegetni. Emellett állandóan akadozik, lassan streamel (olyan mint régen egy 512-es ADSL-en volt kb), és ha megállítod mondjuk 20 másodpercre, akkor gyakran 20 másodperccel a videó vége előtt megáll, és ugrik a következőre. Baromi béna, rákeresel egy videóra, lejátszod, és ugrik a keresési listában a következőre, ami klip esetén 90%-ban ugyanaz a dal, csak más feltöltéssel. Ha kicsit leesik a sávszélesség (mondjuk nem tudom mennyire, merről, mert pár másodperc alatt le kellene jönni egy klipnek, utána meg malmozhat, meg szakadozhat a wifi...), akkor elszáll sokszor egy olyan hibával, hogy "request cannot be processed". De annyira, hogy kilép az alkalmazás, nem csak a videó. Webes rádió ugyanezt csinálja (48 kbit/sec-es BBC esetén is...), egy pillanatra azt hiszi hogy nincs net, akkor az alkalmazás kilép. A beépített 3D videók közül próbáltam egyet megnézni, de egyszerűen 10 perc után elkezd akadozni, percenként, bosszantó, és elcsapja teljesen az élményt. Gyakorlatilag a netes beépített tartalmak csak arra jók, hogy leégessék a gyártót a vevő előtt. A webes youtube-ot is elfelejtheted, a böngésző lassú, és pár másodperc alatt kiakad, hogy elfogyott a memória (ha arra gondolok mennyibe kerül mostanában 1 giga ram, és én mennyit fizettem a tévéért, vagy csak a wifiért...). Ja, és nem lehet a képernyőt (vagy csak én nem találom) lekapcsolni, ha mondjuk webrádiót hallgatsz. MP3-nál valami képernyővédő féleség bekapcsol, de igazából jobban örülnék egy display off kapcsolónak, ami tetszőleges gombnyomásra visszahozza a képet.
Egyébként a probléma nem a tévével van magával. Videót USB-ről szépen játszik le. Feliratokat automatikusan betölti, ha ugyanaz a neve, én ezt használom. MKV-t játszik le, de nem mindegy milyen a konténerben az audio meg video codec. Nekem van sok klipem aminél nem támogatott audio miatt nincs hang, gondolom ogg-ban van, vagy valami másban, ezt egy átkódoló script-tel én megoldom, ezt nem blamálom a tévére.
És szerintem a vas maga is rendben van, mert ha laptopról, wifi-n át, DLNA-n keresztül streamelek, akkor semmi probléma nincs (mondjuk überHD tartalmakat nem próbáltam, de erre is nemsokára sor kerül).
Szóval összességében ez egy jó DLNA képes beépített médialejátszós tévé, de a SMART funkciók alá én normális alkalmazás indulási sebességet, akadozásmentes internetes alkalmazásokat és tartalmakat is beleérteném, és el is vártam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Villanyszerelés
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest