- Magisk
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Íme az új Android Auto!
Aktív témák
-
Hali!
Láttam hasonló topicokat, de nem konkrétan az én problémámról szóltak, gondoltam nyitok egyet.
Szóval: felraktam a 64 bites XP-t, gondoltam, ha már a proci 64 biten is képes ketyegni, hát miért ne...?! A problémám a következő: van 2 kártyám (PCI-os mind a 2), és egyszerűen nem tudom őket felismertetni a 64 bites XP-vel.(gondolom ez nem újdonság) Drivert sem találtam hozzájuk, így hát arra jutottam, hogy a gyártó alapból 32 bites OS-re csinálta őket.
DE...nem létezik mégis valamilyen megoldás, hogy használni tudjam ezt a 2 hardvert is x64 alatt? Légyszi írjatok valami bíztatót, mert nem lenne rossz a 64 bites XP.
Köszönettel!
(A 2 cucc: WinFast TV2000XP TV tuner és egy TP-Link TL-WN551g WLAN kártya. A többi cuccom megy szépen, ezt a kettőt kéne meghekkelni valahogy.)
Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest