Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Android szakmai topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 17 - alap
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
Aktív témák
-
dzsoni
senior tag
Bármilyen felállásban, bármilyen kártyákat bel lehet rakni a gépbe. Megy az alaplapi + pci, alaplapi + isa, pci + pci, isa + isa, pci + isa. Sőt tegnap Break-nél láttam az alaplapi hangkari + 2xSB pci128-as felállást is, csont nélkül megy mind a 3.
-
Dr.Burn
őstag
Nah. Müködik. Sikerült a 2hangkártyás megoldást megcsinálnom. :)
Thx a segitségeket. -
b0unCe
aktív tag
sargaba zoldbe miert nincs??? :F
-
-
nokamiki
senior tag
Ha jó tudom azt sehogy nem tudod megcsinálni csak úgy ha mindkettő fenn van a gépen és z egyiknek csak a mikrofonját használod a másiknak meg az out-ját......
-
Dr.Burn
őstag
Sajna ami az Abit NF7 -s alaplapomon van integrálva 5.1es hangkártya nem jó neki a mikrofon kimenetje. Visszont az 5.1es hangfalrendszerem tökéletesen szól. Most vettem egy normális hangkártyát. Ami ugye nem 5.1es. De azzon oké a mikrofon kimenet.
A kérdésem az hogy hogyan lehet 2hangkártyát ugy müködtetni hogy az egyiken a hangfalrendszer szól a másikon meg csak a mikrofon müködik?
Aktív témák
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
- Samsung 850 EVO 256GB SSD eladó
- Samsung SyncMaster EX2220 Monitor kisfogyasztású Full HD LED monitor
- Bivaly erős 10 magos Dell Latitude 5430 (12.gen Core I7 32Gb DDR4 512Gb SSD) laptopom eladó!
- Apple Watch Ultra 2 Natur Titanium, Alpine Loop szíj, még 9 hó gari Emag vásárlás
- NEC MultiSync V422 42" Monitor
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Arany János - Kapcsos könyv
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest