- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
erer1000
őstag
ha egy NV 550Ti mellé berakok egy 9400GT-t akkor azzal menne a több monitor? nem zavar be a driver?
azt tudom hogy ha nem azonosak vannak akkor megy gond nélkül (AMD és Nvidia) de menne ez így is?
gondolom igen, de azért rákérdezek
-
erer1000
őstag
azzal fordulok hozzátok, hogy jelenleg 2monitoros kialakítást használok, de 3monitorosra akarok áttérni.
viszont 550Ti kártyám van ami egyszerre maximum 2 monitorral küzd meg.
Gigabyte GA M52L S3P rev 2.3 alaplapom van.
van benne PCI-E x1 slot, és arra gondoltam hogy vehetnék bele olcsón egy kártyát ami csak a +monitorhoz lenne.
működhetne hogy ebbe a lapba az 550Ti mellé egy Nvidia Quadro NVS 290 kártyát berakok?
tudom, új videókártya a legjobb megoldás, de ahhoz nincs "kedvem" $$$ még, úgyhogy ez jutott csak eszembe, és 2-3k ból ki is lehet hozni az NVS 290-et használtba.működhetne?
előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- BestBuy topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Reklámblokkolók topikja
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Gitáros topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest