- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
NOKA32
aktív tag
Sziasztok.
Az érdekelne hogy mDP to dvi átalakító nál mire figyeljek vannak jobb márkák?A delock milyen márka látni igényesebb darabokat is de erre nem alapozok. -
NOKA32
aktív tag
Az egyik barátomnak van egy hdmi --->dvi átalakitoja szoval elkérem töle ugy is csak porosodik
-
NOKA32
aktív tag
Még az is gond hogy 3 egyforma monitort találni nehéz ha használt tájt nézelödök de még meglátom hátha ujjonan is összeáll a kép.
-
NOKA32
aktív tag
Sziasztok előre szólok hosszú lesz
Nos építeni akarok többmonitoros rendszert (3) kb. saccra mondom min. 160.000 max. 180.000.
Ami kéne 3 db monitor lehetőleg fullHD szeretnék IPS-t de elálltam tőle annak fejében ha találok vékony kávás max. 0,5 cm es TN monitort, Használtan is megfelel, min 21,5" db/35000.VGA is kellene kb. hd7870-t nézegettem de kétségeim vannak vele kapcsolatban,r9 280x amiről úgy hallottam könnyen megoldható a Eyefinity de drága, Szóval hd7950/7970 maradt erre max 80 ezrem lenne.
+ a kelő kábelekről kéne infó milyen átalakító kell esetleg,ja és hogy mivel csináljam Nvidia Sourrund vagy AMd Eyefinity,melyik költségesebb ,megbízhatóbb kapásból Eye-ra szavazok mert mindig is Ati vga m volt.
Gépem:
Phenom x4 965 nincs húzva de ha kell felhúzom 4,4Ghz-re
ASROCK M3A770DE
4x2gb kingston 1600mhz
a többi nem fontos szerintem talán még a táp ami egy cm elite power 500w remélem elég lesz a felsorolt vga-k közül valamelyikhez mert így is szükös a keret a vga is mehet használtan mindig azt vettem és nem bántam meg.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Nintendo 3DS és DS topic
- Mobil flották
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Drón topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Szünetmentes tápegységek (UPS)