- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szia Sanyi,
Igazából engem ez a fajta akadás idegesít: [link] és ez játéktól függetlenül megvan. Ha mozgatom a tálcán az ablakot, lassan húzva még szép éles kicsit gyorsabban már elmosódott és szellemképes. Természetesen próbáltam mindenféle beállítással, úgy is, hogy szó szerint mindent levettem a játékban is és CCC-ben is, az fps majdnem megduplázódott, de a darabosság? életlenség? megmaradt. Gondolom ez a legbrutálabb konfiggal is így lenne, a 60hz ennyit tud. Én a linken látott élesség különbség, folyamatosság miatt gondolkodom a 120hz-es monitoron, de hármat nem tudok összespórolni. A két szélsőt amúgy is csak a periférikusan nézem arra elég lenne a 60hz. De addig amíg nem biztos, hogy 120hz-en működne a középső, nem merek belevágni. Próbálok keresni valakit akinek van 120as monitora, hátha összetudunk hozni egy tesztet. Első körben Dr. H Szabira gondoltam, de még nem válaszolt a felkérésre, sajna.SZACSEE köszi a linkeket végig olvastam mindet és úgy tűnik hardver fronton jól állok nem ez a hiba szerintem a monitor nem bírja, vagy én várok túl sokat?
-
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem a "gurukhoz"
Konfig: Intel2500k, HD6970, BenqG2420Hd monitor, aktív mini dp átalakítóval iRacingel most 3 monitorral simán 100-200 fps között, nagyon extrém esetekben is van 75-80 fps, viszont nekem darabosnak akadozósnak tűnik a kép.
Gondolkodom egy 27" 120-144hz 2ms-os monitoron, viszont háromra nem futja a nyugdíjamból. (egyre se, egyenlőre csak elméletileg érdekel) Működne-e középen 144hz 2ms két szélén pedig 60hz 5ms monitorral, mindegyik full-hd. Bekavarhat, hogy nem egyforma a képfrissítésük, esetleg csak 60hzn menne mindegyik?köszi üdv Péter
Új hozzászólás Aktív témák
- 90-es években voltam gyerek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Google Pixel topik
- Trollok komolyan
- DUNE médialejátszók topicja
- LEGO klub
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- GIGABYTE GTX 1050 OC 2GB videókártya
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan,Alza Garancia)
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest