- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
brady28
tag
Sziasztok!
Problémám a következő lenne: A gép-és az AMD-felajánlotta hogy frissítsem a catalystot , miután ezt megtettem a remek kis eyefinity rendszerem totál összeomlott és azóta sem tudom újra beüzemelni.......A felbontás 4320x900-ról átállt valami degenerált felbontásba-asszem 1920x480-(ebből a 480 a biztos a másikra nem emlékszem pontosan) és az istennek sem tudom átállitani se a Catalystban sem a Vezérlőpultban.... Kipróbáltam mindegyik monitort(samsung ex1920), hibátlanul tudják egyenként az 1440x 900at de amint rádugom az aktív display portra , egyből "elszáll" .... Egy Gigabyte6950@70 et használok Arctic hűtéssel szóval nem hiszem hogy az lenne a ludas illetve mint mondtam a monitorok is hibátlanok! Esetleg az aktív display portos kábelre gyanakszom még, bár mint említettem az új driver feltelepítése után zuhant meg a rendszer. azóta kb 5x újratelepítettem a drivert-régebbit, még régebbit , az újat, de semmi...
Kezdek nem kicsit ideges lenni.Ja most jut eszembe hogy miután minden csatlakoztatva van , valamiért 4 monitort érzékel.
Egy reményem maradt ha újrarakom a Win7-et de ehhez most nagyon nincs kedvem..Semmi biztosíték hogy utána jó lesz.... Esetleg valaki tapasztalt már ilyesmit?
Minden tanácsot, ötletet szívesen fogadnék, mert ha nem oldódik meg mihamarabb az ügy akkor inkább megválok a három moncsitól....vérző szívvel ugyan de, nincs kedvem, időm kisérletezgetni vele.
Előre is köszönöm mindenkinek!
Üdv!
Cs -
brady28
tag
Üdv.
HD6770 mire elég Eyefinityben?
Valaki probálta már esetleg? 3x1440x900 mennxire csinálja ki?
Csodákat nem várok,csak kiváncsiság... -
brady28
tag
"bios kapcsolót én hanyagolnám, három kijelző miatt nagyon megnő a fogyasztás idleben is, terhelve meg kb a játékok fele átmegy furmarkba és csíkot húz 200Wos fogyasztáson. 3 kijelző eléggé megterhelő alapból is a kártyának."
Ez pontosan mit jelent? csak azért kérdezem mert én is így használom.... Mondjuk egy ACCELERO EXTREME hűtővel (3venti) van felvértezve , szóval nagyon nem melegszik
Shift2-vel kapcsolatba lenne egy pár kérdésem, nekem eddig nem igazán jött be az irányítás-konkrétan borzalmas- de ezt majd inkább privátban, ha tudnál segíteni azt nagyon megköszönném!
Üdv!
Csaba -
brady28
tag
Hali.
Race 07 és társai fan vagyokde mostanában rákaptam az F1 2012re is.
Alapból is bejön, de igy 3monitoron meg pláneKikapcsolodásként néha egy kis GRID
meg Dirt2-3Te mivel nyomod?
-
brady28
tag
Állvány most készül hozzá, meg mobillal csináltam de azért sztem látszik a lényeg!
azért iderakom kicsibe is
-
brady28
tag
válasz
menyus11 #284 üzenetére
Mindjárt dobok fel képet aztán lesz viszonyítási alapod
Én úgy tudom hogy kimeneteknek a következőknek kell lennie:
egy DVI , egy HDMI és egy MINI DISPLAY port aminek aktívnak kell lennie hacsak nem FLEX verzió a videokari! Ezeken keresztül működik rendesen, aztán hogy ezeken milyen átalakító van az sztem mindegy , bár nem vagyok egy pcguru...Nálam: DVI-DVI, HDMI-DVI, Mini Displayport-DVI-->Tökéletesen működik!!
Nekem is BIOS kapcsolós --GIGABYTE -
brady28
tag
Sziasztok.
Kérdésem a kovetkezo lenne:
http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3663#ov
Ez a videokartya kepes az EYEFINITYRE aktiv display port nelkul is, vagy csak a FLEX kàrtyak tudják anelkul? Elore is koszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- HP OMEN 3080Ti 12GB
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest