Új hozzászólás Aktív témák
-
Szakbarbár
aktív tag
válasz
proci985 #494 üzenetére
Igen, teljesen folytonos a kép. Eddig csak windows ablakokat mozgattam, mert csak egy alap rendszer van fent. 4 kamera képét kell majd folyamatosan figyelni. Nem tudom pontosan mire akarják használni, nekem csak azt mondták, hogy kell egy gép 4 monitorral, lehetőleg ingyen
Ja igen, nem Dell-es gép lett felhasználva, mert azon csak 1 D-sub kimenet volt, hanem egy "hagyományos" PC-t használtam. -
Szakbarbár
aktív tag
Üdv!
Sikerült megoldani a 4 monitor rákötését a gépre. Az alaplapi Intel VGA-ra ment egy DVI és egy D-sub, valamint egy Ati X600-as DMS-59-es csatlakozós kártyára Y kábellel még két D-sub-os monitor.
-
Szakbarbár
aktív tag
Üdv
Egy PC -re szeretnénk 4 monitort kötni, milyen megoldásokat tudnátok ajánlani? Dsub ill. DVI csatlakozós monitorok vannak, és Dell gépek 1 Dsub kimenettel, 1 PCIe x16-os foglalattal (félmagas kártyát fogad max 25 W-ig)
Amik eszembe jutottak:
- Ati FirePro 2450 Multi -View kártya (70k)
- veszünk új alaplapot és használjuk az alaplapi DVI és Dsub kimenetet ez mellé még menne egy PCIe -es kártya 2 DVI kimenettel. Ez kb 50 k-ból jönne ki.
- 2 db DMS-59 csatlakozós kártya és Y kábellel 4 monitor rákötve.Kérdés, hogy a második verziónál működik-e egyszerre mind a 4 kimenet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iGO Primo
- Gyúrósok ide!
- Yettel topik
- Viccrovat
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest