- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneeeeee
aktív tag
válasz
MPowerPH #630 üzenetére
Megtaláltam a megoldást: Flawless Widescreen
-
xFLOWEx
tag
válasz
MPowerPH #630 üzenetére
javaslom a flawless widescreen vagy a widescreen fixer programok beszerzeset, es hasznalatat. Ha vmi nem megy nativ tamogatassal alapbol eyefinity-n, akkor ezek a programok segithetnek, sokszor igen nagy hatasfokkal. Ha ez sem eleg akkor itt kell korulnezni, vagy az adatbazisaban a jatekoknak, vagy keresni egy topicot a forumban ami ezt taglalja.Ez a harom dolog az esetek 99%ban megoldast nyujt, a maradek 1%-ban a program olyan szinten nem tamogatja a multi monitoros megoldast hogy, akkor kuka... en nem is tudom mikor futottam ossze ilyen szarral mar bocs
talan a hawken cockpit nezettel volt gond(ugye ue3 engine..jo szar a support multiscreen-hez) ott kompletten at kell irniuk a sracoknak a multim. felbontasra a belso nezetet mert sose lesz jo maskulonben es mokolni kellett igy is az ini fajlban egyket dolgot hogy menjen nemileg normalisan.... Nagyjabol hirtelen ennyi
ezzel boldogulnod kell mar innentol
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest