Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Milyen okostelefont vegyek?
- One UI zápor esett a hétvégén
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
citlan
csendes tag
válasz
lezso6 #56500 üzenetére
lezso6, Degeczi: Köszönöm a válaszokat. Közben rájöttem, hogy összekevertem a dimenziókat, de ez mit sem változtat. A polc mélysége 164 mm. Az Edifier S350DB 2.1 hangszóró hivatalos mélysége 156 mm, plusz akkor kb. 5 cm a kábelnek (a baloldali esetén), így legalább 20 cm hely kell mögötte.
-
citlan
csendes tag
Helló!
Akinek van Edifier S350 vagy S351 rendszere az meg tudja írni, hogy mennyire áll ki a kábel a bal hangfalból?
Úgy láttam a jobboldali fix, annak elhanyagolható a plusz helyigénye.
Egy 156 mm mély polcra raknám, hogy ne 40 cm-rel a fejem fölött egy 20 cm mély üveg polcon vagy a TV mögött legyen.A helyigény mellett (másnak is hasznos lehet), konkrét megoldások is érdekelnek az értelmes hangkép kialakításra. Egy megfelelő derékszögű din anya-apa átalakító elérhetősége pl. Ahogy a hangfallal magasról lefelé célzással, üveg polcon elhelyezéssel kapcsolatos tapasztalatok is.
Üdv.
-
citlan
csendes tag
válasz
megint én #54099 üzenetére
Helló! Az internet szerint igen, de nem lesz egyszerű megtalálni, amit szeretnél, mert sok mindent lehet érteni vezeték nélküli 5.1 alatt.
A legolcsóbbak azok a hangfalrendszerek, amelyekre lehet wireless tartalmat küldeni, de kábellel csatlakoznak egymáshoz.
Van olyan, aminek csak a hátsó hangfalai kábeltelenek, de van olyan is, ami teljesen az. Ezen kívül az áram ellátás szempontjából is különbözhet a kábeligény.
A megfelelő rendszer megtalálásában még az is hátráltatni fog, hogy a Bluetooth 5.1-es verziója már létezik, ami megzavarja a keresési eredményeket.
Árukeresőn szűrve, bár ez nem a legmegbízhatóbb, a legolcsóbb találat kb. 42000 Ft. Enné olcsóbban egy külön bluetooth adapterrel tudnád megoldani, de azt nem tudom, azokra hogyan érdemes rákeresni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Eredeti játékok OFF topik
- Óvodások homokozója
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Mikrotik routerek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- E-roller topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest