- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
citlan
csendes tag
válasz lezso6 #56500 üzenetére
lezso6, Degeczi: Köszönöm a válaszokat. Közben rájöttem, hogy összekevertem a dimenziókat, de ez mit sem változtat. A polc mélysége 164 mm. Az Edifier S350DB 2.1 hangszóró hivatalos mélysége 156 mm, plusz akkor kb. 5 cm a kábelnek (a baloldali esetén), így legalább 20 cm hely kell mögötte.
[ Szerkesztve ]
-
citlan
csendes tag
Helló!
Akinek van Edifier S350 vagy S351 rendszere az meg tudja írni, hogy mennyire áll ki a kábel a bal hangfalból?
Úgy láttam a jobboldali fix, annak elhanyagolható a plusz helyigénye.
Egy 156 mm mély polcra raknám, hogy ne 40 cm-rel a fejem fölött egy 20 cm mély üveg polcon vagy a TV mögött legyen.A helyigény mellett (másnak is hasznos lehet), konkrét megoldások is érdekelnek az értelmes hangkép kialakításra. Egy megfelelő derékszögű din anya-apa átalakító elérhetősége pl. Ahogy a hangfallal magasról lefelé célzással, üveg polcon elhelyezéssel kapcsolatos tapasztalatok is.
Üdv.
[ Szerkesztve ]
-
citlan
csendes tag
válasz megint én #54099 üzenetére
Helló! Az internet szerint igen, de nem lesz egyszerű megtalálni, amit szeretnél, mert sok mindent lehet érteni vezeték nélküli 5.1 alatt.
A legolcsóbbak azok a hangfalrendszerek, amelyekre lehet wireless tartalmat küldeni, de kábellel csatlakoznak egymáshoz.
Van olyan, aminek csak a hátsó hangfalai kábeltelenek, de van olyan is, ami teljesen az. Ezen kívül az áram ellátás szempontjából is különbözhet a kábeligény.
A megfelelő rendszer megtalálásában még az is hátráltatni fog, hogy a Bluetooth 5.1-es verziója már létezik, ami megzavarja a keresési eredményeket.
Árukeresőn szűrve, bár ez nem a legmegbízhatóbb, a legolcsóbb találat kb. 42000 Ft. Enné olcsóbban egy külön bluetooth adapterrel tudnád megoldani, de azt nem tudom, azokra hogyan érdemes rákeresni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Xbox tulajok OFF topicja
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Milyen SSD-t vegyek?
- Windows 11
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
- Tőzsde és gazdaság
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest