- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Google: minden androidos telefonra jön az AirDrop-kompatibilis Quick Share
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- One mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
tototos
addikt
Hello mindenkinek!
Úgy néz ki kinyírtam megint egy processzort
Olyan gondom volt a gépemmel hogy néha fagyogatott. Volt olyan hogy egymás után 2-szer 3-szor utána pár napig semmi. Gondoltam megmozgatom a memeket hátha megjavul a dolog. Gép kikapcs, memek ki majd vissza, gép indít erre sípolni kzed, mondom jó akkor gép ki és megigazít a mem. Ok most nem sípol de nem is jelenik meg a képernyőn semmi. Nézem a Post ledeket majd alap könyvét, azt írja hogy a bios-t tölti. Mondom fasza elem ki majd gép indít gép elindul, belépek biosba hogy a 2500-ös bartont ne 1000 Mhz-en járassa. Beállítok neki egy 10*200-as értéket, majd bios ment. Gép újraindulása után megint sötét képernyő de most a Post ledek sem mutatnak semmit tehát a lap el sem kezd tölteni. Mondom jó bios a proci beállításáival van gondja. Elem ki majd vissza, de utána ugyanez a szitu. Akkor csinálta ezt az alaplap amikor meghalt az előző procim is. Hozzáértők szerint zárlatos lett az előző, de nem tudom mitől. Akkor sokszor szerelgettem a hűtését, ezért gondoltam hogy biztos ott lett valami baja. De most nem is nyúltam a procihz mégsem indul a gépem. Szerintetek az alaplap vagy a proci a hibás? Az alaplap egy Dfi Lanparty Nf2 Ultra A lap. Sajnos nincs egyik ismerősömnek se socket a lapja és procija, TTS kollega meg azt írta majd szól ha mehetek hozzá próbálni a lapot és a procit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Google: minden androidos telefonra jön az AirDrop-kompatibilis Quick Share
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elektromos autók - motorok
- iPhone topik
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Xiaomi 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB LIAN LI LANCOOL 217 Wood 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest