Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• groth99

csendes tag

válasz Savage5 #1064 üzenetére

Félreértés ne essék,nem védeni akarom a Codegent,de - garanciaidőn belül,és tuning nélkül - jól működik,átlagos netezős/irodai gépekbe sztem egy túlfesz.védővel elég. De egy minőségibb táp mindig jól jön :U
    Amúgy az én sztorim elég érdekesen alakult, először volt egy midi torony házam,amibe egy P3-as gép tápját tettem bele. Nem minősíteném,de a kodegányom stabilabban tarja a feszültségeket,mint az :P Aztán jött egy kis alaplap csere,és cseréltem procihűtőt is, egy Primecooler Hypercool 5-re. Ezelőtt is megvolt már,csak a kettővel ezelőtti házamba befért,az utána levőbe meg nem. A fél tápot ki kellett volna vágni/szedni ahhoz,hogy elférjen :) Aztán volt az alaplapcsere, jó kis DFI deszkára,aminek a lap legszélén van a proci foglalat, így szinte egyik toronyház sem jöhetett szóba,mert a hűtő lamellái egy picit belógnak a hátlapi csatlakozók fölé. Úgy gondoltam,hogy majd barkácsolok magamnak egy kis faházikót,és a tápot sürgősen lecserélem FSP-re vagy Chieftecre,ami éppen akad. Elindultam apával egy kis beszerző körútra,tervek szerint számtech bolt,aztán praktiker,falapokért meg egyebekért :DD Számtech boltban nem volt sem FSP,sem Chieftec táp,egyéb hasonló minőségű tápot meg egyáltalán nem árultak. Ellenben megakadt a szemünk (főleg az apáé) egy fekvő codegen házon,ami annyiba fájt,mint egy FSP táp. Gondoltuk,megvesszük,hátha jó lesz,és minden befér. Megvettem,befért minden,még a proci hűtő is befért (igaz,egy nagyon kicsit kellett szerelni a házat),most van rendes házam,ellenben nincs pénzem tápra. Szóval így jártam,ez a nagy helyzet. :DDD Nem mellesleg van néhány 10esem,csak gitárra gyűjtöm a pénzt;június végére feltétlenül meg kell legyen a gitár,utána jöhet az összes többi

Új hozzászólás Aktív témák