Hirdetés
- iPhone topik
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
- Yettel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
groth99
csendes tag
válasz
Savage5
üzenetére
Félreértés ne essék,nem védeni akarom a Codegent,de - garanciaidőn belül,és tuning nélkül - jól működik,átlagos netezős/irodai gépekbe sztem egy túlfesz.védővel elég. De egy minőségibb táp mindig jól jön
Amúgy az én sztorim elég érdekesen alakult, először volt egy midi torony házam,amibe egy P3-as gép tápját tettem bele. Nem minősíteném,de a kodegányom stabilabban tarja a feszültségeket,mint az
Aztán jött egy kis alaplap csere,és cseréltem procihűtőt is, egy Primecooler Hypercool 5-re. Ezelőtt is megvolt már,csak a kettővel ezelőtti házamba befért,az utána levőbe meg nem. A fél tápot ki kellett volna vágni/szedni ahhoz,hogy elférjen
Aztán volt az alaplapcsere, jó kis DFI deszkára,aminek a lap legszélén van a proci foglalat, így szinte egyik toronyház sem jöhetett szóba,mert a hűtő lamellái egy picit belógnak a hátlapi csatlakozók fölé. Úgy gondoltam,hogy majd barkácsolok magamnak egy kis faházikót,és a tápot sürgősen lecserélem FSP-re vagy Chieftecre,ami éppen akad. Elindultam apával egy kis beszerző körútra,tervek szerint számtech bolt,aztán praktiker,falapokért meg egyebekért
Számtech boltban nem volt sem FSP,sem Chieftec táp,egyéb hasonló minőségű tápot meg egyáltalán nem árultak. Ellenben megakadt a szemünk (főleg az apáé) egy fekvő codegen házon,ami annyiba fájt,mint egy FSP táp. Gondoltuk,megvesszük,hátha jó lesz,és minden befér. Megvettem,befért minden,még a proci hűtő is befért (igaz,egy nagyon kicsit kellett szerelni a házat),most van rendes házam,ellenben nincs pénzem tápra. Szóval így jártam,ez a nagy helyzet.
Nem mellesleg van néhány 10esem,csak gitárra gyűjtöm a pénzt;június végére feltétlenül meg kell legyen a gitár,utána jöhet az összes többi
Új hozzászólás Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Gyúrósok ide!
- Elektromos autók - motorok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ZIDOO médialejátszók
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- iPhone topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lian Li Galahad II 360ARGB white bontattlan vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Aztán jött egy kis alaplap csere,és cseréltem procihűtőt is, egy Primecooler Hypercool 5-re. Ezelőtt is megvolt már,csak a kettővel ezelőtti házamba befért,az utána levőbe meg nem. A fél tápot ki kellett volna vágni/szedni ahhoz,hogy elférjen
Aztán volt az alaplapcsere, jó kis DFI deszkára,aminek a lap legszélén van a proci foglalat, így szinte egyik toronyház sem jöhetett szóba,mert a hűtő lamellái egy picit belógnak a hátlapi csatlakozók fölé. Úgy gondoltam,hogy majd barkácsolok magamnak egy kis faházikót,és a tápot sürgősen lecserélem FSP-re vagy Chieftecre,ami éppen akad. Elindultam apával egy kis beszerző körútra,tervek szerint számtech bolt,aztán praktiker,falapokért meg egyebekért
Számtech boltban nem volt sem FSP,sem Chieftec táp,egyéb hasonló minőségű tápot meg egyáltalán nem árultak. Ellenben megakadt a szemünk (főleg az apáé) egy fekvő codegen házon,ami annyiba fájt,mint egy FSP táp. Gondoltuk,megvesszük,hátha jó lesz,és minden befér. Megvettem,befért minden,még a proci hűtő is befért (igaz,egy nagyon kicsit kellett szerelni a házat),most van rendes házam,ellenben nincs pénzem tápra. Szóval így jártam,ez a nagy helyzet.
Nem mellesleg van néhány 10esem,csak gitárra gyűjtöm a pénzt;június végére feltétlenül meg kell legyen a gitár,utána jöhet az összes többi