Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Telekom mobilszolgáltatások
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Aktív témák
-
Allien
veterán
válasz
Vadászmenyét
üzenetére
Hát mert valszeg NEM lehet neki, ugyanis azért óccsó kategória, mint pl. az ECS is hasonló. Volt egy ECS K7S5A PRO-m, és csak 3 fsb közül lehetett választani, de tuning bios felrakása után már a maximumot is ki lehetett belőle hozni, de ez a maximum, a lapnak volt az. 150/150-s fsb-vel volt hajlandó maximum elindulni, és se szorzó, se volt állítás nuku! Csak buheráláásal megy, tehát vagy a proci megfelelő lábait kötöd össze, vagy az alaplapi cpu foglalatba raksz u alaku drótot.
Most, egy Abit AN7-sem van, ezzel minden állítható, de persze, nem is annyiba kerül, mint az ECS/Ashrock (ezzel nem azokat a lapokat akarom fikázni!). Meg voltam elégedve az ECS lapommal, még a tuning biossal is jól üzemelt, és annak ellenére, hogy elvileg csak 133-s fsb a gyári max, bele ment a 400-s ram is, persze értelem szerüen kisebb sebességen, gond nélkül üzemelt, és elfogadta a Sapphire 9600 XT FB-s kártyát, ami ugye 8x agp lenne, de a lap csak 4x-st támodatja. Tehát, kinek mi, és mennyi van rá alapon lehet választani.:B -
Allien
veterán
válasz
Vadászmenyét
üzenetére
Nem tudom, milyen hűtőd van, de tuningra erős kell, illetve, a ház szellőzését is meg kell oldani. lehet, hogy 1-2 házventivel jobb hűtést érhetszel. Ha tesztelni akarod a procit, terhelni kell. Erre vannak progik, de én jobban szeretem játékkal tesztelni. Ha nagyon gáz, akkor simán kilép, alig hogy elindítod. Van, hogy kifagy. De, legalább tutira észreveszed a gázt. :))
Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. - Anomaly
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magisk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 9 9950X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 7800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 3 PRO 2100GE 3.2GHz + GYÁRI HŰTŐ
- ÁRCSÖKKENTÉS Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest