- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
Hirdetés
Aktív témák
-
Inside
tag
Sikerült feljebb állitanom az fsb-t! 1,675on megy 12x166on nemtom hogy csináltam :DDD Az lenne a kérdésem hogy a ram idözitések sázmitanak valamit? Mer most agressive-n van és aszem 7,3,3 most.
-
Inside
tag
Re. Nah megprobáltam nagyobb vcore-al. Megprobáltam szinkronba asszinkronba. Egyikse ment. a ram gáz lenne ha nembirná mivel 333as és eleinte aszinkronba ment szal azzal nincs baj alap 166on . Probáltam agressive-n optimalon minden ratyi változaton :)))
-
Inside
tag
Elkell huznom nemsokára vagyok. Addig lehet irni tippeket :DD
-
Inside
tag
Hi. Megprobálkoztam a minap feljebb tolni a proci fsb-jét de nagyon nem akarodzik neki. A szorzó állitása simán ment 2266mhzig probáltam alap fesz-en. De ahogy állitok fsb-t (150 és 133 között probálkoztam 5ös lépésekbe) akkor az xp vagy kifagy vagy ujraindul gép Ez akkoris igaz ha alapórajelen probálom emelni az fsb-t. lap (a7n8x) fsb emelésekor kéne fesz-t emelni? (ha hülyeséget kérdeznék sory előre is :)))
Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Vírusirtó topic
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Építő/felújító topik
- Alkoholista nevelde
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Intel Core i5-8600K 6-Core 3.6GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.30 GHz) Processzor!
- Intel I5-10500T / Beszámítás OK!
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciáva
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest