- Yettel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
weberzolee
aktív tag
válasz
janeszgol #41 üzenetére
Én is utálom, hogy ez itt érhető el, egy másik koma amott. Utálom!
Én ezt nagyon hamar rövidre szoktam zárni. 2 opció létezik nálam, iMessage és Messenger. A 2-ből valamelyik minden ismerősömnek van. Akinek nincs azzal marad a régi módi telefonhívás vagy az SMS, de abból nem lesz hosszú társalgás
. Nem egyszer fordult elő az sem hogy Messengeren írtak rám és iMessage -en válaszoltam. Onnantól ott ment tovább a kommunikáció. Melléklet küldés szempontjából a Messenger egy fos...
LosBlancosRM
Amiket felsoroltál, azok között nem hiszem, hogy van ilyen szintű kirekesztés.Ok. Akkor beszéljünk arról, hogy az Andriodos tábor iSheep -ként asszociál a mezei iPhone felhasználóra. Ilyen is van, de pont leszarom. Ahogy bubble színét sem kötöm a telefonhoz. Mert azt is leszarom. Feltételezem te soha nem jártál kínai cipőben iskolába. Elhiheted az is komoly kirekesztéssel jár. Vagy gondolj csak arra, aki szünetben mondjuk olvas. Na őt sem fogják kiközösíteni, ja de. És akkor a nemi identitásról még nem is beszéltem. Mondom, az élet tele van kirekesztéssel, csak ez most pont fel van kapva mert hát Apple. Továbbra is tartom, hogy ehhez semmi köze egyik gyártónak sem. Tábor és ellentábor. Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- BestBuy topik
- Légies iPhone halvány színei
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Bluetooth hangszórók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁS - Asus TUF FX505DT gamer laptop eladó
- Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm Kozmoszfekete (Telekom gari 2027.10.)
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest