- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Netfone
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Yettel topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Realme GT 2 - aláírjuk
Új hozzászólás Aktív témák
-
weberzolee
aktív tag
na de azért ott se kolbászból van a kerítés. Van ott bőven hiba is.
Nyilván van, mindenhol van. De mennyi idő alatt javítják? 3 nap? 1 hét? Azért a komoly bugokat igen hamar orvosolják. Melyik androidos gyártó ad ki hibajavítást ilyen ütemben? Egyik se. Van olyan is aki pl sose javítja a hibákat. A terméktámogatás ideje szintén jelentős.
átlagon felül kapzsi, és semmit nem ad a felhasználónak.
Dehogynem. Fent leírtam, hogy a hardver minőségén túl milyen extrát nyújt szoftveres téren a konkurenciához képest. Nem beszélve az ökoszisztémáról. Minden terméked együttműködik mindennel. Ezt sem nyújtja a konkurencia. És már árban sem kiemelkedő.
Szinte minden fizetős, havidíjas.
Erre hozhatnál példát, mert nekem semmi fizetős alkalmazásom sincs. Egy előfizetésem van, az iCloud+ 399 HUF/hó.
Ami a droidon ingyen megvan.
Mármint úgy hogy 'ellopod' az APK -t? Mert azt kétlem, hogy ugyanaz a minőségű, funkciójú alkalmazás droidon ingyenes. Az hogy van rá gagyi, reklámmal teletolt, szarul működő 'alternatíva' az nem ér meg a 3-4 USD egyszeri költség megspórolását. Egy doboz cigi, 3 üveg sör vagy 4 gombóc fagyi, kinek mi (bár asszam a fagyi már drágább mint a sör
). Ha csak szórakozol vele évente egyszer akkor arra nincs igazán szükséged. Ha dolgozol vele akkor meg kb a 3. használat után visszajön az ára.
-
weberzolee
aktív tag
El kell hogy keserítselek, minden céget a profit érdekel
. Csak az Apple esetében kapsz valami tartósat és megbízhatót. Lehet hogy nem tud mindent amit a konkurencia, de amit nyújt abban elég jó. Én beérem a kevés jóval, nem kell a sok, de gyenge minőségű szolgáltatás. Pont ebben rejlik az Apple vonzereje.
Te nem vennél sose, én viszont használtam mindent ami a piacon volt/van. És az Apple volt az utolsó a sok közül. És igen, beszippant az ökoszisztéma mert ami jó az jó. Egy iPhone 6 -tal indítottam. Aztán iPad mini 4, Apple TV 4K, Mac Mini M1 és végül egy Watch 7. Miden terméktípusban végigpróbáltam az Androidot is és nem az 5 forintos gagyit. Soha egyik termékemet sem tudtam annyi ideig használni elégedetten mint az Apple cuccait. És soha egyik termék sem volt olyan stabil és megbízható mint az Apple.
Át tudnék váltani Android + Windows kombóra? Gond nélkül. De minek? Olcsóbb lenne? Nem. Jobban működne? Nem. Több lehetőségem lenne? Igen. Szükségem van a plusz dolgokra? Nincs. Ennyi a lényeg.
-
Asycid
tag
Szerintem fején találtad a szöget, konkrétan én,mint IT-s, és Androidban jártas ember sem találtam neten egyértelmű infót arról, hogy ez az RCS most akkor ingyenes vagy hogy is működik. Szinte minden oldalon mást írnak, ködösek az infók róla. Na most egy egyszerű "Józsibá" tényleg nem fogja tudni, hogy mi is ez, míg az SMS névről azért kb. már mindenki hallott, tisztában van vele legalább alap szinten, hogy mi az.
Reklámozni, népszerűsíteni kellene az RCS-t mindenhol, mert jelenleg szvsz az emberek 90%-a azt se tudja, hogy van ilyen, illetve, hogy rcs üzenetet küld épp ingyenesen...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Macbook White 13" unibody
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest