- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Android szakmai topik
- MIUI / HyperOS topik
- Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
Aktív témák
-
TVA
csendes tag
Igen, én is azzal teszteltem, a H2testw ugyan szigorúbb, de ember nincs, aki azt kivárja. És nemcak az eMag, a Pepita meg az Alza is árulja - igaz, ellenkezés nélkül nekem is azonnal visszadták a pénzt. Csak az a gond, hogy a szerencsétlen júzer, akinek fogalma sincs a hamiskártyákról, használja, tölti, úgy 30 G-ig nem is vesz észre semmit, aztán mire rájön, hogy át van verve, már sehol sincs a garancia.
Szóval már a hazai, elvileg megbízható kereskedőknek sem szabad hinni. -
Satus
tag
Szia.
Az elég gáz , hogy Emagon is ott van .Én tőle rendeltem [link] , van webshopja.
Én Aliról rendeltem kiváncsiságból , persze kamuk voltak. Egyik Lenovo a másik Xiaomi. Vitát nyitottam. Írtam a kereskedőknek , azt írták zárjam a vitát és visszaküldik a pénzt. 24 órán belül mindkettő árát visszakaptam .
Ajánlom a "Fake Flash Test" nevű programot gyors tesztelésre. -
TVA
csendes tag
Üdv, akit érint, ill. aki gondolkodik egy ilyen beszerzésén:
Több helyen, pl eMag, feltűnt huszonvalahányezerért egy Lenovo feliratú, 1 TB-s microSD.
Ne vegyétek meg, ugyanolyan kínai kamu, mint amit az Aliról, Wishről stb. lehet rendelni, dacára annak, hogy hivatalos magyarországi forgalomban van.
Viszont, melyik az, amit meg szabad venni? Kinek van pozitív tapasztalata valamelyikkel?
A Sandisk-ben elvileg lehetne bízni, de amit árulnak (Sandisk Ultra) cca 50000-ért, azt a Sandisk honlapja szerint nem is gyártják, csak az Extreme változatot.
Szerintetek...?
Aktív témák
Hirdetés
- Új HP 240 G10 14 FHD IPS i5-1335U 4.6Ghz 10mag 12GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- 27% - MSI MAG 321UPX OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest