Aktív témák
-
Marcus
aktív tag
Nah?Még mindíg nincs senkinek nagyobb méretű jcd file-ja? :D :D :D :D
-
Marcus
aktív tag
Szóval senki sem tudja überelni a 18,8 megás jcd fil-omat? :) :) :) :) :)
-
Marcus
aktív tag
Hát, csak az, hogy így legalább tudom, hogy mit töltöttem le a netről, akkor tudod, kiírja, hogy ez már megvan.Ha újat nyitok, lehet, hogy többször is letöltök olyat, amit már letöltöttem, mert minenre én sem emlékezhetek, hogy mit írtam fel 1000 db cd-re! :DD :DD :DD :DD :DD :DD
-
Ra3
őstag
16,3 kb a mérete, szoval neked a beállitásokkal lehet valami....
-
Ra3
őstag
nekem semmi ilyesmi nem jelentkezik. akármennyi félig letöltött, pause-ált cuccom van, akkor is első rugásra indul a flashget. nem is értem hogy nálad mi ez a nagy töltögetés... ja, és a munkahelyi gépem 1,5 éve egy 1,6-os P4-es, 512 MB rambussal...
-
Marcus
aktív tag
Nos?Senki?
:O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O -
Marcus
aktív tag
Szisztaok!
Ahogy töltöm le az internetről a cuccokat, egyre nagyobb lesz ez a default.jcd nevű file.És ezzel arányosan a flashget indulása is egyre hosszabb ideig tart, mivel be kell töltse ezt a file-t.(Most Kb 10 perc xp 1600+ procival)
Ez szerintem egy nagyon jó procisebességmérő teszt lenne, mert ilyenkor 100%-osan leterheli a procit! :D :D :D :D
Van valaki, aki tud hasonló adatokkal szolgálni? (jcd file mérete, betöltési idő, proci)
Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest