- Yettel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Idő előtt felbukkant a Galaxy A57 egy európai webshopban
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- MWC 2026: Megnéztük, hol tart a Clicks Power Keyboard és Communicator
- iPhone topik
- A Counterpoint szerint a belépőszint szívja meg leginkább a memóriák drágulását
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
rudi
nagyúr
No akkor lépjünk vissza a dolgok elejére!
28ban Janics jött a felbontásokkal és frekikkel ott láttam a 1280×1024et amire reagáltam 33ban hogy felejtse el mert minden addigi munkája torzul majd (körből elipszis lesz, ezt látja meg leghamarébb azért ez a példa).
Azért írtam a nyomtatást mert van egy grafikus ismerősöm aki tehetséges de nem ért a géphez és amikor hívott hogy a nyomtató nem azt csinálja mint amit kellene akkor derült ki hogy 1280×1024et használ és rajzáblán rajzol szemre (nem ad meg semmilyen körméretet stb). Te is írtad hogy a nyomtató meg nem függ a monitortól szóval mindent át kellett méretezni és akkor jött be egy halom homogén (apró ismétlődő minta) textúrában zavar (persze a képei csak .tiff-ben voltak lementve textúrázás után :D
Maradjunk meg abban hogy az 1280×1024 és minden ami nem 4/3 oldal arányú (aspect=oldal, ratio=arány) kerülendő a hagyományos 4/3 oldalarányú képmegjelenítőkön.
Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Crimson Desert
- Milyen monitort vegyek?
- Linux kezdőknek
- Yettel topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Crimson Desert - Íme a végleges gépigény
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- 274 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- Honor X7b / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Apple iPad 7 32GB (3 hó Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest