- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Yettel topik
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
A mai nappalbeléptem a tulajdonosok táborába.
Nem pörög tulságosan a topik -
afi0903
aktív tag
Mi Band 7 és 8 szinkronizációs probléma.
Eddig Zepp Life-ban szépen gyűltek az évek alatt az adataim (pulzus, alvás, stb.). Most a 8-ast Mi Fitness-szel tudtam működésre bírni. A problémám az, ha a Mi Fitness-ben (magyar régióban), ha rámegyek, hogy Zepp Life-ból vegye ki az adatokat, akkor hosszú idő után pár adat átjön (pl. futás), de a legtöbb nem (pl. pulzus, alvás, lépésszám). Kínai régióval (így tudtam csatlakoztatni a Band 8-at) ennyi adat sem jön át.
A webes felületen ki tudtam exportálni Zepp Life-ból az adatokat. Ez a része megvan csv fájlokban. De importálni nem tudom Mi Fitness-be. Egyébként nem ragaszkodom Mi Fitness-hez, ha van más alkalmazás, ami felismeri a karkötőm.
Hogyan lehetne megoldani az adatok importálását? -
Csepy
őstag
Nekem tegnap érkezett meg a 8-as. A szíj megoldás érdekes, de nagyon jól tart. A kijelzőn komolyan érezni a fejlődést, hogy egyrészt van automata fényerő végre, másrészt nagyot dob az érzeten a röccenésment 60Hz-es frisdsítés a korábbi modellek 30Hz-hez képest.
Tomtopról vettem, ~15k-ért. 2 hét alatt ért ide, vámmentes szállítással, itthon az ExpressOne hozta.
Mi Fitness csak akkor hajlandó látni, ha a régiót Kínára állítom. Ha ezt tudom, fél óra szopást spóroltam volna meg.
Regards: Csepy
-
Mishita
tag
Nekem tetszik csak kéne mostmár egy rendes alkalmazás hozzá mert nem ami ios-en van az nagyon gatya
-
strogov
senior tag
"Már nem tudják mit tegyenek bele."
Gondolom megnézték mit tudnak egy okosóra feature listájáról beletuszkolni, és ez volt a legegyszerűbb. Pont annyi értelme van mint 150 féle sportot felvenni a listába.
Okosóránál (főleg ha sim-es) előfordul, hogy telefon nélkül vagy, mert minden megy nélküle is. Ennél viszont ott van pár méterre a telefon különben csak órának jó. Nem fogok nekiállni ekkora kijelzőn sudokuzni ha ott van a nagy(obb) is. -
juuzer
addikt
Reméljük az aktivitáskövetésén csiszoltak végre.
Vamos a la playa.
-
Narxis
nagyúr
Pontosabb érzékelők kellenének.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
hevepapa
senior tag
Mire nálunk is lehet kapni simán 25e fölött fog indulni az ára. A 27% áfa + az újdonság varázsa.
-
Ricardo
titán
Érdekes.
A szíj megoldást élőben kellene látni, hogy milyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest