Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megjött Európába a Poco M7 Pro 5G és remek ajánlat lehet
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Netfone
- Új mobilszériát indít a Honor
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ez az iOS 19 várható rendszerkövetelménye
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
A mai nappalbeléptem a tulajdonosok táborába.
Nem pörög tulságosan a topik -
afi0903
aktív tag
Mi Band 7 és 8 szinkronizációs probléma.
Eddig Zepp Life-ban szépen gyűltek az évek alatt az adataim (pulzus, alvás, stb.). Most a 8-ast Mi Fitness-szel tudtam működésre bírni. A problémám az, ha a Mi Fitness-ben (magyar régióban), ha rámegyek, hogy Zepp Life-ból vegye ki az adatokat, akkor hosszú idő után pár adat átjön (pl. futás), de a legtöbb nem (pl. pulzus, alvás, lépésszám). Kínai régióval (így tudtam csatlakoztatni a Band 8-at) ennyi adat sem jön át.
A webes felületen ki tudtam exportálni Zepp Life-ból az adatokat. Ez a része megvan csv fájlokban. De importálni nem tudom Mi Fitness-be. Egyébként nem ragaszkodom Mi Fitness-hez, ha van más alkalmazás, ami felismeri a karkötőm.
Hogyan lehetne megoldani az adatok importálását? -
Csepy
őstag
Nekem tegnap érkezett meg a 8-as. A szíj megoldás érdekes, de nagyon jól tart. A kijelzőn komolyan érezni a fejlődést, hogy egyrészt van automata fényerő végre, másrészt nagyot dob az érzeten a röccenésment 60Hz-es frisdsítés a korábbi modellek 30Hz-hez képest.
Tomtopról vettem, ~15k-ért. 2 hét alatt ért ide, vámmentes szállítással, itthon az ExpressOne hozta.
Mi Fitness csak akkor hajlandó látni, ha a régiót Kínára állítom. Ha ezt tudom, fél óra szopást spóroltam volna meg.
-
Mishita
tag
Nekem tetszik csak kéne mostmár egy rendes alkalmazás hozzá mert nem ami ios-en van az nagyon gatya
-
strogov
senior tag
"Már nem tudják mit tegyenek bele."
Gondolom megnézték mit tudnak egy okosóra feature listájáról beletuszkolni, és ez volt a legegyszerűbb. Pont annyi értelme van mint 150 féle sportot felvenni a listába.
Okosóránál (főleg ha sim-es) előfordul, hogy telefon nélkül vagy, mert minden megy nélküle is. Ennél viszont ott van pár méterre a telefon különben csak órának jó. Nem fogok nekiállni ekkora kijelzőn sudokuzni ha ott van a nagy(obb) is. -
juuzer
addikt
Reméljük az aktivitáskövetésén csiszoltak végre.
-
Pontosabb érzékelők kellenének.
-
hevepapa
senior tag
Mire nálunk is lehet kapni simán 25e fölött fog indulni az ára. A 27% áfa + az újdonság varázsa.
-
Ricardo
titán
Érdekes.
A szíj megoldást élőben kellene látni, hogy milyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Egyedi, opcionálisan nyakba vagy cipőre akasztható formával érkezett meg a legújabb Xiaomi Smart Band.
- Hálózati / IP kamera
- One mobilszolgáltatások
- Milyen monitort vegyek?
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- A Chieftec továbbra sem hanyagolja a klasszikus felépítésű házak piacát
- Nők, nőügyek (18+)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Formula-1
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Huawei P Smart 32GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i7-8GEN I 16GB I 1TB SSD I 14" WQHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Samsung Galaxy A12 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest