- Honor 200 Pro - mobilportré
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
JulianSinulf
őstag
8100T 16GB rammal többnyire vígan elvan. 6,2 GB van használatban W10 alatt.
Most épp 52 napja fut a rendszer. Mióta bekerült a gépbe egy 3050, azóta 3 hónapot is elmegy gond nélkül. VGA nélkül ilyenkor már nagyon hülyült. Kellett neki az újraindítás.
Ez a gép nincs játékra használva. Böngészés, meg filmek mennek. Simán nyitok a chrome-ban egy rahedli oldalt gond nélkül. Vásárlásnál ez nem ritka. Amit viszont nem szeret, ha yt oldalt hagyok nyitva, mert meg akarok nézni 1-2 videót, de aktuálisan épp nincs kedvem/időm rá. Egyszer elfogyott mind a 16 GB. Illetve majdnem, mert 1 GB szabadnál kifagyott a chrome és be kellett zárni. De lehet, hogy bezárult magától. Utána visszaállt a memóriahasználat. A füleken amúgy jól követhető volt, hogy az amúgy pár száz, esetleg GB méretű oldal egyre csak hízott anélkül, hogy nézve lett volna.A játékgépben már 32 GB van. Egy ram igényes feladat miatt lett bővítve 16-ról 48-ra, aztán 16 átment egy másik gépbe. Mostanában nem figyeltem, hogy mennyit esznek a játékok.
Volt, hogy a lapozófájlt levittem 1 GB-ra. A Space Engineers bezáródott memóriahiánnyal. Pedig a 16 GB-ból csak 12 volt használatban. Nem is értettem, aztán valamiért úgy gondoltam, hogy lehet, hogy a lapozófájl mérete a gond. Megnöveltem 4 GB-ra és jó lett. Azóta nem vacakolok, simán hagyok annyit, amennyi ram van a gépben. Tárhelyem van elég. És észrevettem, hogy hiába a sok memória, a lapozófájlt egyes alkalmazások időnként mégis használják.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A 16 GB RAM még mindig az alap? Vagy 2025-ben már komoly kompromisszumot jelent? Futottunk egy gondolatkört.
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest