- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
crab
senior tag
ki fogom próbálni amit mondtál!
svcd-ben is rá fér egy cd-re? nagyon nem vágom ezt a témát..
ha ez nem válik be akkor kipróbálom a nandubot is, egyébként milyen codecet használjak a vcd/svcd elkészéítéséhez? most a video/compression fül alatt csak divx, indeo, cinepack, meg intel codec van, gondolom keresnem kellene egy svcd (mpeg2)codecet is nem? nagyon köszi a segítséget!
ja vágom tehát a video-t azt már másra kell bizní, a neroval fogom
na akkor holnap nekivágok majd, ma már kiborultam(van egy olyan érzésem, hogy nem fog összejönni)
[Szerkesztve] -
crab
senior tag
nézelődtem a témában, és kiderült hogy a file/save wv tulajdonképpen nem is wav fájlt ereményez hanem egy wav headeres mp3 fájlt. mondjuk ez a méretéből is kikövetkeztethető.
akkor mostmár csak egy olyan progira lenne szükségem amivel kitömöríthetem a hangájlt sima wav-ba. nem adom fel majd megírom a fejleményeket
-
crab
senior tag
Itt van amiről beszélek: Bővebben: link
a hangot kimentettem a file/save wav opcióval, utána mivel konvertáljam át és mibe? és hogyan illesszem vissza a az aviba? segítsetek légyszives, ez már a 3. film amivel nem tudok mit kezdeni a hülye vbr hangsáv miatt! -
crab
senior tag
van egy kis problémám
egy avi filet szeretnék kiírni vcd-re, de elcsúszik a hang. kipróbáltam több programot sikertelenül, míg végül a virtual dub lerántotta a leplet a dologról.
szóval a probléma az hogy a hang vbr, azt tanácsolta, hogy mentsem ki az audio sávot wav-ba és konvertáljam át cbr-be. kimentettem, innentől kezdve nem tudom, hogy mit csináljak!konvertáljam 128 kbit-es mp3-ba? utána, hogyan veszem rá, hogy azt a hangsávot tegye a filmre? és a legfontosabb, mit kell csinálnom, hogy az eredményt vcd-re tudjam írni? előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest