- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
Rosszul írtam, heyesbítenék: a szabvány VCD 1150Kbites cbr videóval + 224kbites audióval kell rendelkezzen. Ami 800 megával számolva kb 80percet jelent.
szerk: ha 45perces filmjeid vannak, és külön cd-n akarod tárolni őket, akkor arra tényleg az svcd ideális.
[Szerkesztve] -
Lortech
addikt
Az nem úgy megy, vdubbal csak mpeg4 / avi fájlokat tudsz készíteni, mpeg1,2 svcd-t, vcd-t, dvd-t nem. Alapesetben svcd-vel is kb annyi fér rá egy cd-re mint vcd-vel, azaz 40-50perc. Bár a topik épp arról szól, hogy ezt a határt kiterjesszük. Tehát először félbe kell vágnod a ''filmet'' (
), aztán odadni pl nerovision expressznek külön-külön a két felét, és mehet a kódolás. Van program, amely megcsinálja cd-re méretezést helyetted, ilyen pl a thefilmmachine nevű.
[Szerkesztve] -
Lortech
addikt
Virtualdubbal is meg tudod tök egyszerűen csinálni vbr-ből cbr-be a hangot. Video-t hagyod direct stream copyn, aztán a hangot ful processingre rakod, és tömöríted egy mp3 enkóderrel cbr-be. így csak a hanghoz nyúl a videohoz nem, aztán mehet vcd-be (szerk: azt már egy másik programmal természetesen, pl nerovision express-szel eléggé egyszerű), btw, miért vcd? Ha csak amiatt, mert cd-re kell, akkor már inkább svcd. Egyébként VBR mp3-hoz inkább a Nandubot ajánlom, mert az le tudja kezelni jól elvileg.
[Szerkesztve] -
Lortech
addikt
válasz
Dominator #577 üzenetére
Először félreértettem a problémádat.
Meg nem esett le, hogy sima neroval próbálod átkódolni. Ne a nero expresszt (abban nem találtam semmi beállítási lehetőséget) használd, hanem a simát. Ott fájl/új/cd/szuper Videó CD/video cd fül és ott van egy ilyen, hogy lemez mérethez illesztés vagy pedig kódolási bitarány. Na most én beírtam neki, hogy 80perc, mégis 800megát ír ki. Nem tudom, hogy végeredmény jó lesz-e így, vagy kisebbet kell-e neki adni, hogy jó legyen. Nem várnám végig ha nem baj.
Egyébként passzolna a 800mega, meg is mutatom mit értettem az előző hszem alatt.
Bővebben: link
szerk: ez egy ~780MBos mpg file, svcd formátumban, és mégis 700MB alattinak mutatja, mikor ki akarom írni a neroval
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest