- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
Aktív témák
-
parandroid
félisten
A linkelt két topik közül bámelyik megfelelhet a krédés feltevésére. Kérlek, ott folytassátok. Ezt a témát zártam.
p
-
Grimwing
csendes tag
Hali mindenkinek!
Egy kis tanácsra lenne szükségem. Kinéztem nemrég egy configot, eredetileg Core 2 Duo E4500-as procival, amihez az ASUS P5B lapját néztem, de rászántam magam, hogy kicsit többet feccölök ebbe a projectbe, végtére is X éve 1100-as Celeroncs ketyeg a házban, nem ártana már egy komolyabb vérfrissítés. Az új proci, amit néztem, az E6750 lenne, aminek 1333 MHz-es az FSB-je, azt viszont már nem támogatja a P5B. Szóval a kérdésem csupán annyi, hogy milyen lapot ajánlanátok hozzá? ASUS és MSI érdekelne. (ASUS P5K-t nézegettem, de abból is van 80 féle verzió, szóval kicsit el vagyok veszve, meg nem tudom, van-e valami hátránya a P5B-vel szemben.)
A válaszokat előre is köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Milyen házat vegyek?
- Formula-1
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- Magisk
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Gombászkönyvek egyben
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest