Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashy
veterán
a 12V-os elem nem bírná el? ami riasztóban meg kapunyitóban van, hengeres, olyan vastag mint az AAA, de csak 2 centi magas.
-
And
veterán
válasz
Lev Andropov
üzenetére
Az 1,3Ah-s ára kb. 2 rugó: Bővebben: link, a súlya majd' 60 deka.
-
And
veterán
válasz
Lev Andropov
üzenetére
Hi! Lehet kapni kisméretű, akár 1Ah körüli kapacitású 12V-os ólomakksikat. Leginkább biztonságtechnikai célra használatosak, riasztóközpontok v. költéri hang- és fényjelzők háttér áramforrásaként üzemelnek. Ezért ilyen profilú üzletekben, vagy pl. a Conr@dban szerezhetők be. A fogyasztáshoz: a barkácsáruházakban egy ezres körül kapható 12V-os fénycső teljesítményigényét alapul véve a fogyasztás max. néhány Watt lehet (nekem egy 8W-os fénycsővel szerelt példányom van, az kb. 4W-ot - 330mA @ 12v - fogyaszt, de az a cső legalább 1/2'' átmérőjű). A PC-be rakható csövet teljesítménye valszeg. ennél is kisebb.
-
Lev Andropov
senior tag
Na de én azt szeretném hogyha mobilizált lenne! Tehát egyszóval hordozhatóvá szeretném tenni a neöncsövet és ezért kéne vmi akku v vmi hasonló!
-
jerry311
nagyúr
válasz
Lev Andropov
üzenetére
10 db 1.2 V-os cella kell neked, vagy egy autós ólomakku, csak ehhez kell még valami feszültség szabályzó mert szeret 12 V felett lenni

De szerintem sokkal jobb ha veszel neki egy stabilizált 12 V-os tápegységet. -
Lev Andropov
senior tag
Na akko ebben kérném a segítségeteket!
Tudjátok van az a gépbe tehető tök mindegy hogy milyen színben világító hidegkatód v. neoncső. Na én ezt ki sztném venni a gépből és szeretnék neki vmi áramforrást biztosítani. 12V-os ugyhogy annyi kéne neki. Nem értek annyira hozzá hogy hogy lehetne megoldani egyátalán lehet-e kapni 12V-os elemet v. akkut. Minden lehetséges elképzelésre nyitott vagyok!!! Köszi előre is a segítségeteket!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4692, 92% AKKSI
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Dell Precision 5570! 4K Touch / i7-12800H / RTX A2000 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest