- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ForRedGlory #82 üzenetére
Ha megint el lehetne hozni 400 ba, akkor tuti veszek, de ha 500 felett marad kuponokkal is, akkor marad az x90 pro plus. -
Kasya
nagyúr
válasz
ForRedGlory #82 üzenetére
Aki normális előrendelői akcióra vár, az ne tegye, mert pofára fog esni.
Én is ettol felek. Az eddigi élő kuponokat is lelotte a Samsung... -
ForRedGlory
félisten
Aki normális előrendelői akcióra vár, az ne tegye, mert pofára fog esni. Mi lesz itt, amikor este kiderül minden… hozzatok popcornt.
-
válasz
janeszgol #80 üzenetére
Én nem ezt tapasztaltam az i11-el hozta azt amit a huawei mate 20
térerőben, ami nagyon gyenge volt az a samsung s8, ugyan ott ahol a másik 2 még vígan el volt, már eldobta a hálózatot
a mostani i14 is jobb térerőben mint az a33
ahol az a33 leginkább egy pálcikás néha 2, az i14 legtöbbször három ritkán 2 -
válasz
Ace owner #75 üzenetére
Nem szélvédőre gondoltam.Oda én sem raknám.A rács meg elég hülyére sikerült a Focusban.
Spigennek vannak cd nyílásos tartói (befogó pofás és mágneses is).
Én DIY tartót használok.Hoco mágneses tartó a műszerfalon a középső kijelző előtti párkányon,ez tartja a Magsafe töltőt aminek a hátulján fémlap van,a magsafe töltő meg tartja a telefont.
A magsafe rész csak az én telómhoz kell,lehet szimplán mágneses tartóként használni,de van belőle befogó pofás verzió is.
Ha megyek haza melóból 10körül lefotózom neked ha érdekel és átküldöm privátban.
Amúgy én most rendeltem egy ilyet a cd nyílásba: [link]
Ez pedig a mágneses verzió: [link] -
Ace owner
addikt
Launchra gondoltam hogy nem lesz ilyen lehetoseg de azert nyaron szivesen valtanek mar exynosrol mert neha kicsinal a lassusaga. Ha teljes aron vettem volna biztos megy vissza 2 nap utan.
Igazabol ha nem ford focusom lenne mar valtottam volna fold 4re csak azt nem tudom hova tenni az idiota szellozoracs miatt -
Kasya
nagyúr
válasz
Ace owner #71 üzenetére
Sajnos ugy tunik, hogy nem. Ha nagy szerencsenk lesz, talán egy 15%-os és 20k- kupon halmozas osszejon.
Szvsz egy 15%-os kupon + telefon beszamitas + elorendelesi ajandek (azert egy uj Watch dukálna az S23U mellé). Aztan lehet a Yettel megint jobb alap ajanatot ad, mint a Samsung.com. -
Ace owner
addikt
Kuponhalmozas lesz megint?
-
Somatom
veterán
válasz
LosBlancosRM #67 üzenetére
Számomra ez már sok(k), pedig hazai viszonylatban nem keresek rosszul. Így is megvenném, ha ki tudnám használni. De, fölösleges. Elég nekem egy olcsóbb Samu, ami egyes funkcióiban többet tud, mint a flagshipek. Egyszer kipróbálnék egy iPhone -t, de túl drága kiruccanás lenne. Túl mobil életet élek egy iPhone -hoz.
-
syryus
tag
válasz
ForRedGlory #59 üzenetére
Tudom, h ezzel hitegeti az embert. Csak kérdem én h a most 2 éves 21-és sorozat miért haldoklik? (Jelenleg a holland service roskadasig van szoftver problémás készülékekkel.)
-
Somatom
veterán
válasz
Fritz Teufel #61 üzenetére
Ilyen kizárásos alapon tényleg csak az iPhone marad.
Az elmúlt három évben cirka 250 ezer Km -t autókáztam a Note 9 -cel Európában és elégedett voltam a térerővel. Ezért a következő telóm is Samu lesz.
-
Fritz Teufel
addikt
Galaxy S20+ lett cserélve. A térerő volt a szög a koporsóban (előtte Galaxy S7 Edge szintén rossz volt). Napi 95 km-et ingázok és online hallgattam rádiót illetve zenét. Az irodám egy üzem vasbeton/acélszerkezet épületben van. Nekem az épületben beljebb már nem volt térerőm semmi, mindenki másnak akinek nem Samsungja volt, annak valami akadt.
A készülékcsere megoldotta a problémát, épületben mindenhol van térerő és az útvonalon is legalább 70%-ban javult.
Nekem csak a Samsung vagy az iPhone jöhet szóba, a többi nem pálya (a Sony csak azért nem, mert minden Sony holmim idő előtt tönkre ment eddig, nem bízok már bennük).
Az átállás nem volt zökkenőmentes, de már nem váltanék vissza, ez jobban tetszik - egyenlőre. -
Somatom
veterán
válasz
Fritz Teufel #55 üzenetére
Ezt nem értem. Addig stimmel, hogy ár/érték arányban van különbség. De, akkor miért az Almát vetted?
Pl. akinek egy Ultra után megfelel egy iPhone, annak az Ultra helyett elég lett volna vmi közepes csájnadroid, amiben nincs toll, DeX, 3.2 -es USB, stb. -
syryus
tag
Ennyi pénzért 14 pro maxot vehet az ember… micsoda pénzkidobás két év szoftvertamogatásért
-
Drakmusz
addikt
válasz
Fritz Teufel #55 üzenetére
Ausztria, Németország, Svájc, Hollandia, Írország.
Ezekben az országokban dolgoznak olyan szakács kollégák, akikkel annak idején még együtt nyomtuk az ipart.
Nem vagyunk napi szintű kapcsolatban, de azért a számokkal tökéletesen tisztában vagyok.
Légy olyan kedves és homályosíts fel minket hogy az idézett hozzászólásban mi volt a blődség, szívesen meghallgatnám az érveidet. -
Fritz Teufel
addikt
-
törölt tag
válasz
tomboy0013 #50 üzenetére
Talán még a Galaxy S8-as időkből maradt itthon két 15 wattos töltő, ilyen miatt nem veszek másikat. Gyakran nem is hordozható, hanem fali adaptert használunk, vagy valamelyik gép USB portját.
(Az S10-em elvileg támogat power delivery-t, csak 15 wattra korlátozva.)
De nem is ez a lényeg, hanem nehogy már kategorikusan hülye legyen valaki, ha nem egy töltő meglétén áll vagy bukik neki a telefonvétel.
-
válasz
gattolino #22 üzenetére
Köszönjük az igazi Apple hater hozzászólást…
Az amúgy megvan,hogy az Apple 6éve nem emelt árat?
iPhone X 999$,Xs 999$, 11 Pro 999$,12 Pro 999$,13 Pro 999$,14 Pro 999$.Az hogy időközben megjelent egy újabb méretkategória a Pro Max-ok képében drágábban most teljesen irreleváns,főleg hogy Te is az X-szel példálózol.
Azért hogy sok gyártó utánna ment az elején árban és azóta le is hagyták nehogy már az Apple 6évvel ezelőtti árazása legyen a hibás…
Nem az Apple-t védem még véletlenül sem,ők is megérik a pénzüket.
Amúgy nem volt kötelező követni őket,lehagyni meg pláne nem,ezt az árazást köszönd a Samsungnak.
Nem a 6 évvel ezelőtti 999$-os szifon miatt árazta ilyen “szépre” a Samsung az S23 Ultrát idén.
Kereslet/Kínálat.
Ha viszik az emberek drágán is,akkor persze hogy feszegetni fogják a határokat,egészen addig amíg csak tudják.
Ez a legtöbb gyártóra (ha nem az összesre) igaz.
Lásd Huawei/Xiaomi/Sony/stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest