- Netfone
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Milyen GPS-t vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
Sipi
addikt
Uhh, te értetted, miket kell megadni?
Akkor segíthetnél: honnan a túróból tudom meg, mi a sync(uS), blanking(uS), retios FP, sync, BP? Alapban az ember hsync és vertrefresh értékeket tud, esetleg a clock range-t. Ezek egyike sem szerepel itt, akkor hogyan tudom beállítani?!?
Sipi -
Sipi
addikt
Jelenleg Xfree 4.3.99.901...:) De a régebbiekben is így volt.
nVidia kártyám van, ami le tudja rendesen kérdezni a DDC-t. Az x logjában nálad mit ír erről? Mert ha DDC rendesen megy, kiír egy csomó infót a monitorról.
Nekem is 85HZ-el megy, igaz, ennyi a monitorom maximuma...:)
Sipi -
Sipi
addikt
Őszintén szólva még sosem számoltam manuálisan modeline-t. Az XFree-be elvileg nem is kell már beírni, ugyanis a monitor megadott adatai alapján automatikusan kiszámolja a legjobb értékeket attól függően, hogy a Screen szekcióban milyen megadott módok vannak felsorolva.
Ez akkor jöhet jól, ha valamilyen nem standard felbontást szeretnél használni.
Sipi -
Sipi
addikt
Linux alatt az XFree szerver alapból úgy működik, hogy a megadott monitor-adatok alapján az elérhető legnagyobb frissítést alkamazza.
Ha itt mégsem ez a helyzet, a /etc/X11/XF86Config állományt érdemes átszerkeszteni. Ebben lesz egy Monitor szekció, ahol a Horizontális Synkronizációt, Vertikális frissítést meg lehet adni. A monitorod könyvében nézd meg ezeket az értékeket, és írd be!
Sipi
Aktív témák
Hirdetés
- HP notebook topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kifarolhat az üvegszubsztrátumok piacáról az Intel
- Netfone
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Amazon Fire TV stick/box
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Goddess of Victory: Nikke
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged