- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Metalrat
csendes újonc
ssh alatt htop, a transmission nice értékét lehúzom -20/-15 körül, a kevésbé használt programokat, amik egyébként esznek kb 50mb+ ramot, procit azokat meg felhúzom 10 fölé, hogy alacsonyabb prioritásuk legyen. például a gyári webes felület is ilyen. tudom, lehetne egyből alap prioritástól eltérően indítani, de mikor mire van nagyobb szükség, azért htop.
azt vettem eszre, ha -10 alá van húzva a nice a torrentnél, nem "szaggat" be a frissítés a remote felületeken töltés közben -
VTom
veterán
Birkóztam a metaRepository-val, és nyilván user error, de nem sikerült feltennem.
a transmission- szeretném visszatenni, mivel évekig kifogástalanul működött, aztán egyszer csak nem..
A gyári app könyvtárból mindegyik app 96%-ig jut el a telepítés során, és ott megáll örökre.
Az Entrware-t nem ismerem
-
TRob1
veterán
TM-mel töltök. Konkrétan milyen beállításokra gondolsz? Amúgy nagyjából az alappal.
Router/kábel/hálókari megfelelő nálad? (Gigabit, Cat5e vagy felette...stb, cserélve is volt próbaképp?, Driverek?) Mert ez a sebesség nagyjából 100-asnak felel meg.szerk: Visszanézve már látom h Router/háló Ok. (Gondolom nem a 100as portra van dugva a router
) ÉS a Router és Nas közti kábelt azért cserélném próbaképp.
-
spe88
senior tag
Igen-igen, legalább sokan segítenek, előrébb is vagyok már jóval, mint mikor kezdtem, tudtam, hogy nem egy facsipesz a rendszer, de azért erre nem számítottam, hogy még hónapok múlva sincs belőve. Persze van 1-2 fórumtárs, akinek minden elsőre összejön és nagy királyok és virtuális alázásba torkollik egy-egy poszt, ha már valaki véletlenül is kifejti az esetleges negatív, méltatlankodó véleményét valamivel kapcsolatban. Hisz nekem semmi nem jó stb. Nyilván nem feltétlenül kell végletekbe menni, de az sem jó, ha homokba dugom a fejem és a jó az úgy, ahogy van elven közelítek meg mindent. Jó nekik, hogy ők nem szopnak semmivel, hanem minden pikk-pakk összejön.
:irony:
-
Fagyi
aktív tag
Azért a 32 e HUF ár, nem 520 ár. Ne csak az ed-t nézzétek. Árgép
FFP és Metarepo:
Konkrétan a plex miatt szívtam feltettem és a könytárakat akartam hozzá adani, majd amikor töröltem mert túl sok felesleges volt benne, akkor fosta össze magát a rendszer.
Olyan helyre mutatott, ahol nem is volt film. Hogy rendbe tegyem gondoltam feldobom az mc-t. Ez volt a kegyelemdöfés. Plex nem lenne rossz,de sajnos nem gyári így eléggé felejtős nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- További aktív témák...
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest