Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
ZTE v5 Red Bull (v9180 - WCDMA)
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
szobipeti199 #13324 üzenetére
Még semmilyen rom alatt nem kellett ilyet csinálnom. Kivéve mikor kicseréltem a törött kijelzőmet új Kínaira.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
szobipeti199 #13322 üzenetére
Azt minek?
-
KurtCobain
őstag
válasz
szobipeti199 #13319 üzenetére
Nincs mit.
Gondolom CM12.1-et raksz fel. Akkor innen arm - 5.1 - pico (vagy ha több minden kell, akkor válassz, a pico-ban csak a nagyon alap dolgok vannak).
Más:
CPT.Pirk: frissült a CM12.1-ben a security patch 11.01-re. -
KurtCobain
őstag
válasz
szobipeti199 #13317 üzenetére
Kibontod azt az exe-t, winrar-ral, vagy 7zip-pel pl.
-
KurtCobain
őstag
válasz
szobipeti199 #13312 üzenetére
Ezek szerint csak bootoltad a philz recovery-t, nem flashelted.
A teendőd:
a) fastboot módba rakod (hangerő le + power)
b) megnyitod a Laza-s bootoló flashelő mappát, ott nyomsz jobb gomb+shiftet: parancsablak nyitása itt-et kiválasztod, itt feldob egy parancssort
c) parancssorba beírod: fastboot -i 0x19d2 flash recovery recovery.img
a recovery.img helyére azt írod be, amilyen néven van abban a mappában a philz reco.
Újraindítod, és bemész a recovery-be, wipeolsz és flashelsz. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
szobipeti199 #13314 üzenetére
Igazából a philz recoverynek kellene bejönnie, ha úgy indítod a telót. Én még nem is jártam soha a gyári recoveryben.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
szobipeti199 #13311 üzenetére
Mi volt a gondja a gappsnak? Be kellene jutnod a philz recoverybe, és felrakni egy másikat, a telepítéseket meg előröl kezdeni.
-
szobipeti199
tag
válasz
szobipeti199 #13311 üzenetére
Bootloader menüt meg gyári recoveryt betudom hozni, de semmi több,fehér hátteres képernyőnél nem megy tovább, próbáltam gyári recobol wipeolni úgy sem jön be, illetve gyári recobol telepíteni sem tudom a romot.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
szobipeti199 #13305 üzenetére
#13279-ben találod az utolsó verziót. Mindig csak az utolsót hagyom fent.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
szobipeti199 #13254 üzenetére
Csak egy picit olvass vissza itt a topicban!
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
szobipeti199 #13209 üzenetére
Takaritsd meg inkabb korbe a kijelzo mellett a perem es a kijelzo kozotti részt. Amugy gyári recoverybol.
-
szobipeti199
tag
válasz
szobipeti199 #13200 üzenetére
Erre valaki valamit? Hogy tudom újrakalibrálni az érintőt?
-
válasz
szobipeti199 #13200 üzenetére
Én még az S2-nél találkoztam olyannal, hogy a tok mágnese miatt alig észrevehetően elszíneződött a kijelző. Tehát szerintem okozhat problémákat az erős mágnes.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
szobipeti199 #13049 üzenetére
Hogy csak a külső felére raktak amit érinteni fogsz, a belsőre nem. Illett volna a belsőre is, bár csak minimális karcok vannak rajta.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
szobipeti199 #13046 üzenetére
Ettől: [link] és ettől az eladótól: [link] is megjöttek a kijelzők nekem. Ezekről a csomagokról azt kell tudni, hogy kétoldalas ragasztót viszont nem adnak hozzájuk, azt meg kell oldanod magadnak.
A digitizerem meg ez: [link], de ezt inkább hagyjuk, mert a belső oldala nem fóliázott gyárilag és vannak rajta apróbb karcok... -
Upo
addikt
válasz
szobipeti199 #13046 üzenetére
Innen lehet válogatni. Ezek komplettek előlapi kerettel együtt, tehát szétcsavar, gumikat-árnyékolókat-alkatrészeket átrak az újra, összecsavar stílusú csere.
Ha inkább szeretnél régi digitizert kivésni a keretből hogy ne sérüljön a keret és az újat megpróbálni helyesen beragasztani hogy ne álljon félre és ne jöjjön fel akkor töröld ki a keresés végéről a with frame kifejezést, és találhatsz 1-5$-al olcsóbban is. De nekem nem ér annyit a szenvedés.
Nekem is van a felső harmadában középen egy ~1 centis repedés, de minden működik, szerintem majd rendelek én is. Írni szoktam az esélyeseknek, próbálom megtudni hogy mennyire jók a színek az eredetihez képest, volt aki írta hogy gyengébb, fakóbb lett mint az eredeti.
Eredeti gyári úgyse lesz sehol, azt a genuine kifejezéssel szokta a kínai jelölni. Az original az nem eredetit jelent, hanem kb. azt, hogy olyan készülékhez való mint amit odaírtak. -
HPAA
őstag
válasz
szobipeti199 #11969 üzenetére
nézegettem így black fiday alkalmából az akciózott telókat , hogy mire is cserélném le a v5-öt /OMG
/
de rá kellett jönnöm , hogy még mindíg egy kib****** jó darab , és marad -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
szobipeti199 #11966 üzenetére
MEnubol ki lehet kapcsolni a quicksearch-et. Asztalon menu gimb es a felfele mutato haromszög valami alul balra.
-
XtremLor
őstag
válasz
szobipeti199 #11966 üzenetére
Siman ha ronyomsz, es tartod nem tudod torolni?
Egy rendes nova etc launcher egyebkent orvosolja! -
Upo
addikt
válasz
szobipeti199 #11947 üzenetére
Én amsuser friss 1105 vrziót használok. Ha tudod akkor próbáld egy ideig sd nélkül használni, hogy úgy előjön-e a hiba. Ha úgy nem, akkor hiába formázható a kártya, valamiért nem barátkozik a telefonnal. Nekem is volt olyan, hogy egy sd nem ment egy telefonban, produkálta néha a fantomhibákat. Másik kártyával azóta is teljesen jól megy, úgyszintén az a kártya egy másik telefonban. Több ismerőstől hallottam, hogy a samsung kártyák telefonban/tabletben tudnak elég válogatósak lenni, illetve kingston-ból is elég sok hamisítvány forog a piacon (mást is hamisítják, samsungot is, de a legtöbb talán a hamis kingston), azokkal lehet gond, főleg mert azok a szokásosnál is hamarabb öregszenek el, bizonytalanná válnak.
Ha kártya nélkül is dobja a hibát, akkor valami a készülékkel lehet, olyankor érdemes egy mókolás nélküli eredeti angol gyári 119 romot rátolni és megnézni azzal. Ha úgy jó, akkor valami a rommal/telepítéssel lehet.
Vagy legrosszabb esetben a teló döglődik. -
sbe561
tag
válasz
szobipeti199 #11943 üzenetére
Nekem is pont ez a bajom amiket te is említesz, csak nekem 1/4-es a teló és így a particionálás felejtős...
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
szobipeti199 #11940 üzenetére
Legyalul és újrarakod teljesen. Meretezd at a tarhelyet akkor nem kell bohockodni az SD kartyaval, nekem bevált. Power gombot is most rendeltem, majd beszamolok ha kicsereltem, sajna lassan feladja a gyári. :/
-
Upo
addikt
válasz
szobipeti199 #11937 üzenetére
Ha eltűnnek ikonok akkor az usb tárhely mass storage-re van állítva. Az olyan, hogy ha bedugod, akkor a telefonról leválasztja az sd-t és átaja a számítógépnek, a telefonnak ez olyan, mintha menet közben kivetted volna az sd-t. Természetesen ilyenkor az sd-re telepített programok "eltűnnek", mert nem látja a telefon a kártyát. Szerintem nem véletlenü vették ki ezt a módot a gyári androidokból, sokat elégedetlenkedhettek a felhasználók amióta lehet sd-re is telepíteni. Ezért találták ki az MTP módot, ez nem veszi el a tárhelyet a telefontól, nem dobja el a programokat. A sajátgépben lesz ott a telefon, nem kap így külön betűjelet.
A CM12.1-nél nem nagyon fogsz gyorsabbat találni, ha az lassú akkor ott valami más gond van.
Lehet hogy a cm telepítés előtt nem voltak rendben a wipe-ok. Ha sd-n vannak a programok, akkor lehet hogy az sd-vel van valami gond, az lehet lassú. A gyakran használt programok inkább legyenek a belső tárhelyen.
Lényeg a lényeg, ha nem azért lassú, mert valami régebbi más romból megmaradtak a szemetek, akkor másik rommal se lesz gyorsabb. Inkább a CM-et kéne előbb rendbetenni, utána ráér a másik rom.
Amúgy amsuser féle cm-et használsz? Nekem az van, és gyors mint a villám. Van más fajta is, azokat nem próbáltam, arról nem tudok mit mondani. -
XtremLor
őstag
válasz
szobipeti199 #11535 üzenetére
Ampere letoltod es elinditod, nekem eleg pontos ertekeket mutatott, ha 1.3A korul mersz akkor az mar jo, de ehhez rendes kabel is kell!
-
KurtCobain
őstag
válasz
szobipeti199 #11535 üzenetére
Terhelő ellenállással tudod a legegyszerűbben lemérni. Ebay link. Feszültésmérő, ha látni akarod mennyire esik le a feszültség.
SymbianOS logout oldalán sok ilyen videó van, pl ez.A parasztmódszer, de ezt inkább nem ajánlom:
Fogsz egy eszközt, ami tudod hogy biztosan 2A körül kér enni, pl tablet. Egy microusb kábelben megvágod az egyik tápkábelt, és a 2 vég közé kötsz egy multiméter, 10A áramerősség mérő állásban.De inkább az előbbi módszert ajánlom, és olvasgasd SymbianOS logout oldalát.
Amúgy meg verném az asztalt náluk, mert egy ilyen töltő 500Ft körül van ebayen.
Egyébként nem csak az számít ezeknél a töltőknél, hogy tudják-e a ráírt áramerősséget, hanem hogy pl. stabilan tudja-e tartani a feszültséget (és ideális tartományban), vagy a nyák lapon az alacsony és magasfeszültségű rész mennyire van közel egymáshoz. Ezen az oldalon sok okosság van a töltőkkel kapcsolatban.
-
KurtCobain
őstag
válasz
szobipeti199 #11445 üzenetére
Ezt neked kell eldöntened.
Ami miatt érdemes lenne:
- 4G (800MHz-es B20 is!)
- erősebb SoCAmi miatt kevésbé:
- eléggé ájfon kinézet
- unibody
- erősebb a SoC, de az akku ugyanakkora, így valószínűleg rosszabb az üzemidő
- tudomásom szerint nem nagyon van rá custom ROM
- elvileg gyengébb a GPS vételeKamera nem tudom jobb-e.
-
válasz
szobipeti199 #11445 üzenetére
Ezen én is agyaltam, aztán vettem egy Lenovo P70-et
-
426os
őstag
válasz
szobipeti199 #11273 üzenetére
Korábban Firefox-ot használtam, csak annyi gondom volt vele, hogy mikor üzenetet írtam vele Facebook-on, néha nem mutatta a szöveget, amit írok. Most próbaképpen az UC Browsert tettem fel, de lehet letörlöm a francba és megnézem az Operát. Ami alapból rajta van az is teljesen jó, csak egy-két apróság zavar benne.
-
HPAA
őstag
válasz
értesítési sáv menüben válassz az akkunál "szöveges"-t
amit új oldalra szeretnél , azt húzd oldalra az első lapról , és új oldalt "nyit"
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Az értesítési sáv menüben keresd a %-os akku kijelzést.
-
peestike
senior tag
válasz
szobipeti199 #11226 üzenetére
mindegyik cm romban van magyar nyelv. tök mindegy, hogy 12.x, vagy 11. a gyári romokból viszont kimaradt a magyar nyelv.
a " CM verziónak megfelelő Gapps" azért én bepróbálkoznék egy pl: 5.1.1. gapps-al a gugliba. -
426os
őstag
válasz
szobipeti199 #11224 üzenetére
Gyári romok Wwenigma tárhelyén vannak fent. Szerintem mehet rá egyből, de én anno fokozatosan raktam őket, ahogy kijöttek idővel.
A többihez pedig:
Később majd adok linkeket, egy feltétellel:
Nagyon kíváncsivá tettél, hogy mégis hogy rákban nem lehet ezeket Google-ben megtalálni. Nekem minden keresésemre ott van az első találatban a teljesen egyértelmű megoldás. CM rom letöltésre itt a fórumban találtam a linket, a többi infót saját kútfőből szedtem össze kb 5 perc alatt. Na most vagy én vagyok nagyon penge a keresésben (ha így van, akkor holnap küldöm is a cv-met valamilyen keresőoptimalizálással kapcsolatos álláshirdetésre) vagy valamit Te (és még sokan mások) nem csinálsz jól. Szóval a lényeg:
Írd meg nekem, hogy mit milyen kulcsszavakkal próbáltál megkeresni. Akár privátban is jöhet, hogy ne itt offoljunk. -
426os
őstag
válasz
szobipeti199 #11222 üzenetére
Először is csinálj egy CWM mentést a jelenlegi rendszeredről. Ezután gyári recovery alól wipe data/factory reset, majd frissítsd fel a legújabb 1.19-es romra. Ez igazából nem szükséges, de célszerű, hogy a modem/rádió fájlok frissüljenek. Ezután felrakhatod a CWM recoveryt és innen mehet fel a kívánt CM rom (előtte wipe-old a fent lévő romot, ha elindítottad felrakás után). Ha végzett, akkor a CM verziónak megfelelő Gapps-ot is felrakhatod ugyaninnen és további teendő nincsen, csak belakni a romot. Recovery cseréhez, abba bebootoláshoz a Laza blogjából letölthető flashelő alkalmazást ajánlom. A konkrét lépések egy fél perces guglizással megtalálhatóak.
Aki esetleg helyhiánnyal küzd a system partíción az egyúttal át is partícionálhatja a telefont. -
Upo
addikt
válasz
szobipeti199 #11214 üzenetére
Nem gyártják már, esetleg aprón lehet körülnézni. Lehet patika állapotúakat is kifogni. Az enyém is olyan, de igazából nincs semmi olyan készülék ebben az ársávban amire nyugodt szívvel lecserélném. Ami összességében sokkal jobb és előrelépés lenne, az sokkal drágább, annyit meg nem ér a csere, ez csak egy sz.r.s telefon... Ami árban még beférne, az vagy méretre nagy, vagy még nekem túlságosan feltörekvő gyártótól van. ahol papíron és a reklámban pipec, de pár hét-hónap használat után azért kiderül, hogy vannak anomáliák. Majd ha eljutnak oda, mint most egy zte-huawei-xiaomi-lenovo akkor visszatérek rá.
-
aytukabozs
addikt
válasz
szobipeti199 #11214 üzenetére
Itthon sztem már csak használtak lesznek, mivel min. fél éve (lehet több) leálltak a gyártásával, webshopokban lehet még beragadt készlet..
-
Telda
addikt
válasz
szobipeti199 #11013 üzenetére
Nem bántásként, de szerintem ne erőltesd, mert a végen tégla lesz belőle.
-
bucihost
senior tag
válasz
szobipeti199 #11013 üzenetére
A "valami hibaüzi"nél kicsit több info kellene...
-
bucihost
senior tag
válasz
szobipeti199 #11007 üzenetére
A romnak amit telepíteni szeretnél, .zip kiterjesztésűnek kell hogy legyen.
ITT is van leírás + romok. Ezt nézted már? -
daninet
veterán
válasz
szobipeti199 #10998 üzenetére
Ezek a szelfi botok hangerő gombot nyomják meg, ugye?
A lenagyobb felbontást 4:3 arányban éred egyébként el (lévén a szenzor is ilyen), a szélesnél cropolja alját és tetejét. Próbáld még ki az Open Camerát, nekem minőségben az egyik legjobb képeket csinálja, állítsd be hogy hangerő gombbal fotózzon, és akkor sztm menni fog. -
Upo
addikt
válasz
szobipeti199 #11000 üzenetére
Van gyári nubia nyomógomb is bt fényképezésre, működnie kellene. A gyári romban van nubia bluetooth companion (lila négyzetben háromszögek), meg nubia bluetooth finder (kék pöttyben nubia felirat), ki kell próbálni melyikkel megy. Factory reset után rakja fel a kínai appokkal együtt, uninstallálhatók ezek is. Lehet hogy a foxpuppyból ki lett taknyolva? Ha van gyári romod letöltve (mondom gyári, nem ilyen mókolgatott), akkor a zipben a system/preset_apps könyvtárban vannak az apk-k. Szerintem előbb a companiont próbáld, a másik lehet hogy csak eredeti nubia finderrel megy, de nekem nincs ilyesmim, nem tudom kipróbálni.
-
kidnou
őstag
válasz
szobipeti199 #11000 üzenetére
Nem látja a. exe fájlt?? Nem csodálom mert a telepítő az. zip.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
szobipeti199 #10998 üzenetére
Gyari progi "Speed camera" majd Bluetooth finder funkcio ahogy irja?
-
daninet
veterán
válasz
szobipeti199 #10961 üzenetére
Felejtsd el a telefonszámok telefonon tárolását. Lehet google-el szinkronizálni, csak nem biztos, hogy az adott névjegyzék ezt tudja. Mentsd ki őket vcard formátumban, majd desktopon a gmail-ban címtár, és ott mindet hozzáadod. Ha újat hozol létre, akkor a google contact-ot választod ki.
Elhagyod a telefont/elromlik, oda az összes névjegyed. Nagyon sokan járnak így. -
asdf_
veterán
válasz
szobipeti199 #10961 üzenetére
Van a gyari nubia backup, ha gyarirol gyarira (vagy gyari alapura), akkor azzal mentesz sd kartyara, es azt vissza lehet rakni.
-
asdf_
veterán
válasz
szobipeti199 #10933 üzenetére
Ha holnap mesz kulfoldre, akkor szerintem ne csesztesd. Raer az utana, amikor hazaertel. Semmi olyan indoka nincs az fw frissitesnek 1.12-rol, ami miatt megerne last minute-ben a szopas lehetosegevel szembenezni (kiveve ha a pocsolya tulfelere mesz, es a gyari lejatszoval szeretnel zenet hallgatni
).
-
daninet
veterán
válasz
szobipeti199 #10933 üzenetére
Ha gyári, akkor 1.15 foxpuppy romja, ez a magyarított gyári.
Ha inkább az aosp gyári android vonalat komálod, akkor CM12.1, teljesen stabil, hónapok óta használom. -
peestike
senior tag
válasz
szobipeti199 #10723 üzenetére
sajna ez a telefon perpillanat nem létezik. 4,7 coll környékén még van 1-2. de ott is csak a méretközeliség stimmel.
-
válasz
szobipeti199 #7734 üzenetére
Nem hiszem.
-
válasz
szobipeti199 #7543 üzenetére
szobipeti199
Én Boat Browser fan vagyok.(Mindenki mást fog ajánlani. )
tripio:
Msim Settings - Set Default Communication Card. Itt beállítod, leokézod, ezután már jónak kell lennie. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
szobipeti199 #7510 üzenetére
A beallitasokban at van allitva Normal-ról Hi quality-re?
-
Upo
addikt
válasz
szobipeti199 #7487 üzenetére
A gyári kamera app panorámája az nagyon gáz?
Valamelyik telón láttam olyant hogy nem videóból csinálta a panorámát hanem a mozgatásra automatikusan fotózgatott, egész jó lett az eredmény. Vagy a landvo l550 vagy a thl 4000 volt, most nincsenek nálam. Esetleg azt is meg lehet próbálni kiszedni. -
tobias40
veterán
válasz
Hogyan és mivel sikerült törölnöd a sim-en levő kontaktokat?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
-
easy...rider
őstag
válasz
szobipeti199 #7476 üzenetére
Play áruházból töltöttem egy app-ot, azzal csináltam meg.
-
válasz
szobipeti199 #7476 üzenetére
Én asszem, butatelefonnal oldottam ezt meg.
-
szobipeti199
tag
válasz
szobipeti199 #7462 üzenetére
Erre valaki?
-
KTU
addikt
válasz
szobipeti199 #7419 üzenetére
Én szoktam.
A baloldalit válaszd, talán az a "normál módon".
Így nálam megy 1.-re -
Laza...
addikt
válasz
szobipeti199 #7338 üzenetére
Egy fosch... egy srácnak rendeltem, gyak. semmire nem jó
De kísérletezgethetsz vele, csak ne számíts valami húdejó cuccra
-
Mercutio_
félisten
válasz
szobipeti199 #7338 üzenetére
Ugyanez negyedáron (a képminőséget passzolom, de nagy csodát nem várnék)
-
iscsu
tag
válasz
szobipeti199 #6020 üzenetére
42.5 fok a vertikális, és 54.8 fok a horizontális látószög. Ebből olyan ~66 fok átlónál mért látószög jön ki.
(Ami egy 35mm körüli gyújtótávolságú kisfilmes obi látószögeinek felel meg; de meg van adva a telefon optikájának a gyújtótávolsága a fenti listában is, abból meg kis gyúrással kijön a szenzorméret.
)
-
iscsu
tag
válasz
szobipeti199 #6008 üzenetére
Pedig ott van az, sőt ezekből még a szenzorméretet is ki lehet sakkozni...
(#6018) madrac: a "kínai rendelős, lehúzós emberkék" közül azért van olyan, aki nyújta azt a kényelmet, hogy nem neked kell végigjátszani/várni a rendelés menetét, hanem készletről kapsz azonnal telefont. Nekem (és valószínűleg többünknek) megérte azt a 'borzalmas mértékű lehúzást' ez a kényelem.
-
asdf_
veterán
válasz
szobipeti199 #6008 üzenetére
En az angle szora keresnek ra, mert ott van az benne valahol. CTRL F a baratod...
-
asdf_
veterán
válasz
szobipeti199 #5981 üzenetére
Innen bogozd ki
a Camera Zoom FX ennyit hamoz ki a cuccrol (vigyazat, ebben lehetnek a program sajat dolgai is esetleg!, pl. a gyari kameraprogram messze nem tamogat ennyi felbontast, mint ami itt fel van sorolva)
Device Model = X9180
Device Code = X9180
Build = 19
Screen Resolution = 1280x720brightness-step=1;zoom=0;redeye-reduction-values=enable,disable;max-num-detected-faces-hw=5;scene-detect-values=off,on;qc-camera-features=1407;face-detection-values=off,on;whitebalance=auto;max-sharpness=36;preview-format-values=yuv420sp,yuv420p,nv12-venus;jpeg-thumbnail-quality=85;preview-format=yuv420sp;face-detection=off;video-hdr-values=off,on;auto-exposure-values=frame-average,center-weighted,spot-metering,center-weighted,spot-metering-adv,center-weighted-adv;iso=auto;avtimer=disable;mce-values=enable,disable;video-hdr=off;flash-mode-values=off,auto,on,torch;preview-frame-rate=30;jpeg-thumbnail-width=512;video-size=1920x1080;scene-mode-values=auto,asd,landscape,snow,beach,sunset,night,portrait,backlight,sports,steadyphoto,flowers,candlelight,fireworks,party,night-portrait,theatre,action,AR,hdr;redeye-reduction=disable;preview-fps-range-values=(15000,15000),(24000,24000),(7500,30000),(30000,30000);auto-exposure=frame-average;histogram=disable;camera-mode=0;preview-size-values=1920x1080,1440x1080,1280x720,960x720,864x480,800x480,768x432,720x480,640x480,576x432,480x320,384x288,352x288,320x240,240x160,176x144,144x176;saturation-step=1;touch-af-aec=touch-off;preview-fps-range=7500,30000;auto-whitebalance-lock=false;min-exposure-compensation=-12;antibanding=off;max-num-focus-areas=1;vertical-view-angle=42.5;video-stabilization-supported=false;sce-factor-step=10;qc-max-num-requested-faces=5;min-saturation=0;max-saturation=10;contrast-step=1;raw-size=4208x3120;max-brightness=6;supported-live-snapshot-sizes=2048x1536,1920x1080,1600x1200,1280x768,1280x720,1024x768,800x600,864x480,800x480,720x480,640x480,352x288,320x240,176x144;max-contrast=10;min-sce-factor=-100;picture-format-values=jpeg,bayer-mipi-10rggb,bayer-ideal-qcom-10rggb,bayer-qcom-10rggb,yuv422sp;video-hfr=off;exposure-compensation-step=0.166667;scene-detect=off;picture-size=176x144;saturation=5;whitebalance-values=auto,incandescent,fluorescent,warm-fluorescent,daylight,cloudy-daylight,twilight,shade;picture-format=jpeg;zsl=off;lensshade-values=enable,disable;selectable-zone-af=auto;video-hfr-values=120,off;iso-values=auto,ISO_HJR,ISO100,ISO200,ISO400,ISO800,ISO1600;selectable-zone-af-values=auto,spot-metering,center-weighted,frame-average;lensshade=enable;preferred-preview-size-for-video=1920x1080;min-sharpness=0;mce=enable;hfr-size-values=720x480;snapshot-picture-flip=off;zoom-supported=true;denoise-values=denoise-off,denoise-on;zsl-values=off,on;sharpness=12;contrast=5;scene-mode=auto;jpeg-quality=85;histogram-values=enable,disable;metering-areas=(0, 0, 0, 0, 0);min-contrast=0;video-size-values=1920x1080,1280x720,864x480,800x480,720x480,640x480,480x320,352x288,320x240,176x144;skinToneEnhancement=0;preview-size=1920x1080;focal-length=3.83;ae-bracket-hdr-values=Off,AE-Bracket;denoise=denoise-off;video-flip=off;max-sce-factor=100;preview-frame-rate-values=8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,22,23,24,25,26,27,28,29,30;max-num-metering-areas=5;preview-flip=off;focus-mode-values=auto,infinity,macro,continuous-video,continuous-picture;jpeg-thumbnail-size-values=512x288,480x288,256x154,432x288,320x240,176x144,0x0;zoom-ratios=100,102,104,107,109,112,114,117,120,123,125,128,131,135,138,141,144,148,151,155,158,162,166,170,174,178,182,186,190,195,200,204,209,214,219,224,229,235,240,246,251,257,263,270,276,282,289,296,303,310,317,324,332,340,348,356,364,373,381,390,400,409,418,428,438,448,459,470,481,492,503,515,527,540,552,565,578,592,606;dis-values=enable,disable;picture-size-values=4208x3120,4128x2320,4000x3000,4096x2160,3200x2400,2592x1944,2592x1456,2048x1536,1920x1080,1600x1200,1280x768,1280x720,1024x768,800x600,800x480,720x480,640x480,352x288,320x240,176x144;touch-af-aec-values=touch-off,touch-on;luma-adaptation=3;min-brightness=0;horizontal-view-angle=54.8;flip-mode-values=off,flip-v,flip-h,flip-vh;skinToneEnhancement-values=enable,disable;jpeg-thumbnail-height=288;smooth-zoom-supported=false;dis=disable;focus-mode=auto;sharpness-step=6;auto-whitebalance-lock-supported=true;video-frame-format=yuv420sp;max-num-detected-faces-sw=5;ae-bracket-hdr=Off;max-exposure-compensation=12;focus-areas=(0, 0, 0, 0, 0);video-snapshot-supported=true;num-snaps-per-shutter=1;exposure-compensation=0;flash-mode=off;auto-exposure-lock=false;effect-values=none,mono,negative,solarize,sepia,posterize,whiteboard,blackboard,aqua,emboss,sketch,neon;max-zoom=78;effect=none;focus-distances=Infinity,Infinity,Infinity;auto-exposure-lock-supported=true;antibanding-values=off,60hz,50hz,auto
-
tfalcon96
aktív tag
válasz
szobipeti199 #5241 üzenetére
Lehet hülye felvetés, de ROM újrarakással már próbálkoztál?
-
Laza...
addikt
válasz
Nekem ez a gyanús:
Goodix Gt915L 1409-B24A 13cv1500 e5a527xxxx
Új érintő chipjén a felirat: Goodix Gt915 1345-B16A 135a2500 63166s100xBár nem tudom mitől lehetne más, a CN verzióban is (elvileg) ugyan az van
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
18ert mukodne de hagyjuk inkabb...
-
Laza...
addikt
válasz
A gyári recoban van touch kalibrálás, még azt megpróbálhatod.
Igen, olcsó lett volna, mert így nem jó, új rendelés, új várakozás, stb. Én kérek elnézést. Komolyan
-
dealerman
aktív tag
válasz
szobipeti199 #5218 üzenetére
Én is megnézném mi van a két kijelzőre írva ! még egyszer ki és vissza,hátha mégse érintkezik,feltolni rá így egy rendszert,mi van ha nem ismerte fel "rendesen"............
18k ?
nem mondtad ez nem nót vagy szifon sorozat ?
-
Pool_
tag
válasz
szobipeti199 #5232 üzenetére
Bár csak ötlet, de ha recoveryben szépen működik a kijelző, én újratelepíteném a romot. Lehet nem, de nekem olyan emlékeim vannak hogy a telepítés után az első indításkor lesz felkalibrálva a touch szenzor, ami szerintem a te problémádat is okozhatja. Egy próbát megér ha még nem próbáltad. Egyébként egy kijelző cseréhez én sem vittem soha szerelőhöz telefont, pedig már cseréltem párat. Soha semmilyen gond nem akadt.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
szobipeti199 #5226 üzenetére
Ezzel a magyarozással le lehet allni erre kivetelesen harapok...
Nem segitek ingyen azoknak akik sulyos pénzeket akasztanak le es elvarjak hogy en az idomet áldozzam be hogy nekik jo leygen....
Problem? Az hogy kivetelesen szerencsétlen voltal, hat arrol nem tehetek.
Nem a kijelzocserebe hanem a kivalasztasaba tört bele, valszeg mas revizio vagy tipus... gondolom a régin es az ujon nem ugyanaz a tipusjelzes szerepel? Esetleg az segitene....
-
Laza...
addikt
válasz
szobipeti199 #5228 üzenetére
Én voltam az első aki a megoldást javasolta, összehoztalak a megoldással - ez öngól. Részemről ennyi.
-
Laza...
addikt
válasz
szobipeti199 #5226 üzenetére
Tökre félreértesz. Az hogy mi a szakmád, egy dolog. Egy másik a gyakorlat. Egy haverom egy német cégnél vezető informatikus, pedig érettségije sincs, havi ~7k euróért. Érted?!
-
Laza...
addikt
válasz
szobipeti199 #5221 üzenetére
Na igen, csak neki bejáratott forrása van. De ez már nagyon off, örülök hogy "olcsóbban" sikerült a semmi. Ezzel mi lett?
-
válasz
szobipeti199 #5221 üzenetére
Elképzelhető okok:
Szalagkábel szakadás
Lehet, hogy revízió eltérés van a kijelzők között. -
válasz
Miért nem került rendes szerelőhöz?
-
Laza...
addikt
válasz
Az, hogy spóroltál 2 ezret. Nem élcelődésből, komolyan mondom
-
válasz
szobipeti199 #4594 üzenetére
Nincs neki lényege, és nincs összefüggésben a töréssel sem.
Mentsd le a dolgaid, és keress hozzá szerelőt.
-
Laza...
addikt
válasz
szobipeti199 #4510 üzenetére
Az összes kijelző ugyan az. Arra vigyázz, nehogy csak érintőt nézzél.
No meg az sem mind1 kitől, honnan. Egy 0 értékeléses eladó valóban lehet olcsó, de az esély hogy megkapod, és azt kapod ami kell, eléggé kicsi
-
hungobungo
senior tag
válasz
szobipeti199 #4490 üzenetére
Az üveg és az érintőpanel a ragasztás után fizikailag eggyé vált a gyárban, nem tudod szétválasztani a kettőt...
-
válasz
Ne nyúlj hozzá, bízd szakemberre, vagy amit Laza... is ajánlott, olyat aki már szedett szét iylet.
A hölgy meg így járt
de a leírt módszerrel tudod menteni a homemade képeket
-
Laza...
addikt
válasz
Bármit csinálsz, nem fog működni
-
Laza...
addikt
válasz
szobipeti199 #4488 üzenetére
Régebbi készülékeknél külön volt az érintő, és külön a kijelző. Ezt lehetett érezni is, amolyan "légrugós" volt mikor nyomkodtad. Az újabbak is külön vannak, de a gyártási folyamatban egy alkatrész lesz belőlük gyakorlatilag, megcsókolom a hátsóját annak aki ezt szétszedi, és külön kicseréli. Az, hogy lehet külön is kapni, nem azt jelenti hogy ezt pikk-pakk meg is lehetne csinálni (sőt, nagyon nem lehet, házi körülmények között pedig eleve kizárt)
Ha még nem csináltál ilyet, ne fogj hozzá, csak rontani tudsz a helyzeten, hidd el. De ha nagyon akarsz érteni hozzá, akkor hajrá - mindenhol van egy "pistike"
-
Laza...
addikt
válasz
szobipeti199 #4486 üzenetére
dugj rá egy egeret. Ettől egyszerűbbet nem tudok
Kell egy OTG kábel, aprón 200ft körül árulnak ha nem lenne
-
Laza...
addikt
válasz
szobipeti199 #4483 üzenetére
Ha nincs rajta pornó (
) akkor akit javasoltam kicseréli a kijelzőt, és minden ott lesz ugyan úgy. Ha van, akkor is van megoldás
-
válasz
szobipeti199 #4476 üzenetére
A kijelző NEM ütésálló, hanem karcálló.
Nagyon nem mindegy.
-
Laza...
addikt
válasz
szobipeti199 #4480 üzenetére
Jobb ha nem piszkálod, csak további kárt tudsz okozni benne max.
-
Laza...
addikt
válasz
Csak együtt lehet cserélni a kijelzőt az érintővel. Sajna ez nem jó hír
Relatíve könnyen szerelhető. Ha nem vagy biztos magadban, tudok rá embert aki olcsón (2k körül) kicseréli, és jó munkája van, és ismeri ezt a készüléket is
-
426os
őstag
válasz
Az üveg maga az érintőpanel. De ez elvileg OGS panel, tehát a kijelzővel is egybe van ragasztva, viszont úgy látom lehet kapni külön is érintőt. Korábban linkeltek egy szétszedő videót, azt nézd meg.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
[link]Jobbra fent kereső...
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
szobipeti199 #3044 üzenetére
Kontakthiba előfordulhat, asszem sima erintkezős megoldás van benne.
-
Laza...
addikt
válasz
szobipeti199 #2469 üzenetére
Blogomban minden ott van. Power saver nem sok mindent csinál.
Ha kevés a 4 óra kijelzőidő, vegyél Hongmi 1S-t. 2,5-nek is örülnél - azonkívül felhasználó függő, nekem volt már 9+ órám is (Mokee rommal)
-
válasz
szobipeti199 #2469 üzenetére
A négy óra kijelző idő normálisnak számít.A power saver cuccok jellemzően készenléti állapotban javítanak, a kijelző időre szerintem nincs igazán hatással.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
szobipeti199 #1460 üzenetére
A kamera app beallitasaiban vedd fel a minoseget!
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
szobipeti199 #1440 üzenetére
Pedig annyira nem bonyolult.
[link]
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
szobipeti199 #1435 üzenetére
Google Camera alkalmazast rakjatok fel, az korrekt , panoramakepeket is azzal lottem amiket kiraktam korabban.
-
Laza...
addikt
válasz
szobipeti199 #1435 üzenetére
Fun mód, fent jobbról a 2. ikonra katt
A mosolyos funkció nem ott van amit az előbb mondtam, hanem mikor a hátlapit használod, a beállítások melletti ikon az
-
setom
tag
válasz
szobipeti199 #1429 üzenetére
Pro mód alakzatok jelentései: itt
Tud panorámát. -
Laza...
addikt
válasz
szobipeti199 #1333 üzenetére
A Hangouts is csevegő (google?
) nekem csak hátrány, úgyhogy kuka lett
A Dolphin jó, sokáig én is használtam - most a gyári, AOSP böngészőt - ez is teljesen jó (nekem)
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
szobipeti199 #1268 üzenetére
Kapcsold be az automatikus rogzitest menubol, es/vagy ott add meg a mentés helyét!
Senais: tökmindegy honnan rendelitek, ÁFA/VÁM/postakoltség hozzáadása után annyiba fog kerülni mintha itthon vennétek egy 2G-s verzát.
-
Moleman
addikt
válasz
szobipeti199 #1268 üzenetére
Én RecForge-ot használok, ki lehet tenni homescreenre widgetként is, így könnyen indítható hívás közben is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Last Epoch
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fotók, videók mobillal
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Prémium! Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RTX 4060 / 32Gb DDR4 / 1TB SSD
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest