- iPhone topik
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
Hali!
Kérdésem, hogy ehhez a telóhoz, és 32-es XP-hez a Motorola Handset USB Driver kell? Adattárként akarom a telót használni. 1-2 dolgot kellene a melóhelyi gépről a kolléga telójára rátolni.Leszedtem a Hungariandroid-ról a driver packot, meg 1-2 Moto drivert . Valamelyik csak jó lesz...
-
embe
nagyúr
Üdv a topic lakóknak!
Egy kis segítséget szeretnék kérni! Egyik kollégám vett használtan egy Skate-t. Most hívott hogy ha őt hívják és elveszi a telt a fejétől, akkor sötét marad a kijelző. Valszeg nem működik a proximity szenzor rendesen. Nem tudta megmondani, hogy milyen rom van rajta, majd holnap megnézem. Ha CM rom esetleg, akkor abban benne van a kalibrálás lehetősége ugye mint a Blade romokban? Mivel gsm boltban vette, így gyanítom, hogy a gyári rommal vette meg.
Ennél a telónál működik a proximity szenzor kalibrálás? Valahol azt találtam itt a topicban, hogy a tárcsázóba be kell ütni a : *#26***# - t.
Ez így helyes kód?Zsolt 72 . Köszi!
-
embe
nagyúr
válasz
atillaahun #374 üzenetére
Kelzsoca főz rá majd romot! Ennyi elég?
-
embe
nagyúr
válasz
kelzsoca #331 üzenetére
Nem tudom észrevetted-e, de mintha nem ugyanaz a kijelző lenne a Voda illetve a T.mob. által forgalmazott pengékben. Nekem T-s van, és ezen mintha élesebbek, hidegebbek lennének a színek. Amikor a nyáron okosítottam egy haver Vodás telóját, feltűnt, hogy azon mintha lágyabbak lennének a színek. Most volt a kezembe, szintén okosítás miatt, egy msáik szintén Vodás penge, és ennek szintén olyan lágy színei voltak, mint a másik Vodásnak.
-
embe
nagyúr
válasz
kelzsoca #324 üzenetére
Zsoca!
Ezt még nem írta senki, illetve nem kérdezte senki.
Alapul véve mondjuk a T-Mobilos Blade kijelzőjét, milyen a Skate kijlzője? Nem a méretre, illetve számadatokra vagyok kíváncsi, hanem a Te szubjektív véleményedre. Vagyis hogy milyenek a színek, betekintési szög stb. -
-
embe
nagyúr
Jó lesz az! Csak még túl korán néztük.
Majd reggel!
-
embe
nagyúr
Mától kapható a Skate a Tmobilnal. 40eFt. 2 ev hűséggel, 50eft dominoba.
-
embe
nagyúr
válasz
kelzsoca #252 üzenetére
Én is tavaly december 5.-én, mikulásra megleptem magam, mikor vettem, 36eFt. volt. Akkor ez jó ár volt érte. 50eFt.-ért már nem vállaltam volna be. Így úgy voltam vele - első androidos telónak bevállalom ezt, még ha kínai is. Azóta kiderült jó választás volt, többek között köszönhető ez a Te supportodnak
De akkor ez olyan bandzsi dzsámping volt. Ugrás a semmibe, az ismeretlenbe. Nem volt összehasonlítási alapom, mert nem volt addig droidos telóm.
-
embe
nagyúr
válasz
kelzsoca #248 üzenetére
Akkor ez az elképzelt ~ 60eFt. körüli ár, véleményem szerint, nem lenne jó. Vagyis nem tenné jó vételnek. Hisz ebben az árban azért már van választék. A Samu Ace is 65eft., domino csomagban. A kijelzője gyengébb, de más paraméterei megegyeznek. A kijelző kisebb felbontását meg talán ellensúlyozza a márkanév, és ami mögötte van.
-
embe
nagyúr
Én úgy látom előre ezt a telót, hogy nem éri meg a pengéről erre váltani. Ahhoz nagyon jó kártyás áron kellene hogy adják. Ha meg nagyon jó áron lehet kapni, akkor meg a Blade-t nem lehet eladni megfelelő áron. Tehát sokat kellene rá pótolni. Igaz már majd fél éve lejárt a hűség szerződésem...majd megnézem mennyi lenne hosszabbítással.
Viszont a Blade helyett mit alternatíva - aki először vesz ilyen telót, annak tökéletes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- OLED monitor topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux kezdőknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged