- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vizslakutya
senior tag
válasz
vizslakutya #21394 üzenetére
Ha jól látom már vissza is vonta a 4.3-at?
Ezek szerint volt vele probléma. -
vizslakutya
senior tag
Nem ugrott neki még senki a 4.3-asnak?
-
-
vizslakutya
senior tag
válasz
angelius #21384 üzenetére
Valamiért nekem nem enged tölteni,vagy már vissza is vonta jenkins?
Na most elindult,az a baj,hogy nincs viszonyítási alap,hogy mi változott az előző verzióhoz képest vagy csak én nem találok erről leírást?
Pl Tiri az leírja részletesen,hogy mit változtatott ill milyen újdonságok kerültek a romba.
Na meg nem beszélve a hozzávaló kiegészítőkről,nekem sosem jönnek össze a gappsok,erre is adhatna útmutatót a mester. -
vizslakutya
senior tag
Igazat bevallva,már annyira nem is érdekel a csere.
Amióta kipucolták a képernyőt + a hangot,felment rá Jenkins mester ROM-ja,végre megoldódott a hátlap kérdés is (nem csúszik ki a kezemből és nem kell rá az a vastag tok ) igazán szépen dolgozik a kicsike. Most már kivárom a 2 év leteltét és előtte 1 hónappal fog vízbe esni. Addigra hátha lesz a piacon egy ütőképes, megfizethető gép,vagy a kínaiak már Európában is megvetik a lábukat és egyszerűbb lesz tőlük rendelni. -
vizslakutya
senior tag
Saját tapasztalat,hogy lehetőleg olyan helyre kell bevinni,ahol nincs helyben szerviz.
Nekem Szegeden,amikor bevittem, rögtön szétkapta a szervizes,tisztított,pucolt és szó sem volt cseréről.
(tény,hogy a hangon érezni lehetett,hogy jót tett neki a pucolás)
Ott működik a csere szvsz,ahol macerás a küldözgetés,cserekészülék biztosítása,stb. -
vizslakutya
senior tag
Jól "betett" a topicnak ez a Jenkins mester,mindenki felrakta a ROMját és azóta csak nyúzza és nyúzza.........
-
vizslakutya
senior tag
Félig-meddig sikerült felrakni,a szinkronizáció csak a harmadik indításra indult el.Annyira nem éreztem nagy különbséget a régi romhoz képest,így visszaraktam azt.Megvárjuk a stabil verziót és akkor esetleg lesz egy csere.
-
vizslakutya
senior tag
Dexter68.
A téma gondjaidra lehet,hogy ez lesz a megoldás ?
Mondjuk a kódért elég nagy a sor,de azt írják folyamatosan adják ki.Más:
A MIUI ROMban a saját, készülék csengőhang állításnál nem elég a beállítások menüben átállítani,hanem be kelll menni a témába és ott is ki kell jelölni,akkor átáll a hang. -
vizslakutya
senior tag
válasz
Dexter68 #21282 üzenetére
Az nálam nincs is bejelölve.
Én meg ezt a Halo nevű finomságot nem tudom leállítani,sehol sem találom,a beállításainál nincs ilyen,hogy leállítás,én belga lehúztam a képernyőre,azóta ott kerülgetem,csak annyit tudtam elérni,hogy kisebbre tudtam venni a kört.(ha valaki rájön,hogy lehet likvidálni,ne habozzon megosztani a hírt)
Ennek már jobb a memória kezelése,kb 50-60% körül táncol,ha nagyon megizzasztom,akkor szalad fel 80%-ra.
A hangja is elég szép lett,miután belehúztam egy DSP managert.
Fc még nem volt,leállás mág pláne nem. Gyorsnak nagyon gyors,a filmeket viszi rendesen,úgy néz ki ez összeállt. -
vizslakutya
senior tag
válasz
vizslakutya #21272 üzenetére
A 4.3-as gappsot ajánlják hozzá,jó lehet az?
-
vizslakutya
senior tag
Na amilyen gyorsan jött ,olyan gyorsan ment is lefele.Tetszik a MIUI stílus,de pár apróság bosszantott.
A csengőhangot hiába állítottam át a nekem tetszőre,akkor is csak a bekódolttal volt hajlandó csörögni.
Ma reggel 1 hirtelen leállás.
A kedvenc Makaó játékom csak vánszorgott,emitt hasít.
A memória kezelés az nagyon jó,nem ment 60% fölé,szemben a Jenkinsel,ami állandóan 80% körül mozog (ugyanazok az applikációk vannak mindkettőn).
Viszont a saját zenelejátszó a DSP-vel belőve,az nagyon szép,igazi,ütős hangon szólt.
De összességében úgy éreztem,hogy a Jenkins után ez egy kicsit visszalépés.+ 1 ajánlat,próbáljátok ki a ezt (telepítéskor ellenőriz,memóriát kezel,szükség esetén pucol,stb)
-
vizslakutya
senior tag
Alakul,ki kell jelölni csengőhangnak amit szeretnétek a saját lejátszóban,majd újraindít és akkor ott lesz a csengőhangok közt.(kicsit macerás 4 )
-
vizslakutya
senior tag
válasz
vizslakutya #21259 üzenetére
Dexter68
Ha felrakod nem tudom te rájössz e a csengőhang váltásra,úgy néz ki itt is hasonló a helyzet,nem engedi a lejátszóból változtatni,csak az előre feltelepítettekből.Sőt már egyénit sem enged külsőből cserélni.
Esetleg egy kérdést Tiri mester felé? -
vizslakutya
senior tag
válasz
angelius #21246 üzenetére
Az Importante rész alatt ír valami ilyesmit.
Mindegy már jön le lesz egy próba.A fly on mod és a cross mindegy milyen sorrendben megy fel?A 4.2-ben lehet valami energia gazdálkodó rész amiről nem tudok?
Miért van az,hogy elkezdek telefonálni teljes fényerőn és mire befejezem már alig látom hol kinyomni a beszélgetést? (akksi rendben feltöltve)Nem volt vészes az ár sem 1 darab ezredes,tökéletes munkát végzett a srác.A legjobb ebben,hogy nyom nélkül le lehet venni,ha esetleg vissza kell adni a készüléket cserére.
(végre elfelejthetem a vastag szilikon tokot) -
vizslakutya
senior tag
válasz
vizslakutya #21229 üzenetére
Nem tudott szinkronizálni a fiókkal.
Kuka. -
vizslakutya
senior tag
Ha egyszer valakinek összeáll 1 jól müködő 4.3-as, az tegye meg azt a szívességet,hogy állítsa össze a hozzá passzoló gappsot + gyorsítót + linkelőt és dobja fel valamelyik tárhelyre.
Thanks előre is.(na meg a tapasztalatokat is ossza meg velünk)
-
vizslakutya
senior tag
válasz
Dexter68 #21193 üzenetére
Mint tudjuk nincs egyforma Skate,de az enyémen megy a film szaggatás-szétcsúszás nélkül,működik a call recording(már ha egyre gondolunk,beszélgetés felvevőre gondolok én,ott van híváskor a jele rányomok és már vesz is). A Bluetooth-t nem próbáltam,mert egyáltalán nem volt szükségem még eddig rá,tehát ez nekem nem fő szempont.(de most megpróbáltam a laptoppal összekötött)
Stabilitásról annyit,hogy amióta fent van nem volt Fc,újraindulás és azt kell mondanom nekem veszettül gyors (Fly on Moddal ),míg ezek a régebbi cm7-es romjaimról nem mondhatók el. Amióta feltettem a hívásengedélyezőt,azóta nincs gondom a rejtelmes tárcsázásokkal sem.
A szépség az pedig ugye relatív,kinek a pap-kinek a papné.(nekem ha lehetne a lánya)
Szeretem az egyszerű jól áttekinthető nyitólapot,így én nem rakok fel semmi élő hátteret,meg különböző grafikai hátteret,egyszerű egységes szín a háttér(néha azt változtatom,attól függ milyen a hangulatom),ez az első ROM ,amire nem tettem fel az Ex Dialert,mert nagyon jó a beépített tárcsázója is,ennyi. -
vizslakutya
senior tag
válasz
Adamis #21191 üzenetére
Így vagyok én is a mostanival,talán a te romodat még megnézem,de ha nem jön be marad ez,mert tényleg minden szuperül működik benne.
21188) Dexter68
Nem tudom mire gondolsz,de mivel én is ezt az elvet vallom,azt kell mondanom,hogy ebben minden működik,a filmlejátszás is (MX Playerrel).
(a teljes magyar nyelv az meg nagyon sokat segít maximálisan belőni a romot,jó az morale megoldás,de ott sok marad,és ráadásul lényeges beállítás angolul) -
vizslakutya
senior tag
válasz
Adamis #21186 üzenetére
Akkor ezek szerint neked EZ van felrakva?
A ma kiadottat raktam fel és ahhoz nem volt jó a stripped-gapps,link2-vel nem próbáltam,az int2ext raktam hozzá,de nem dolgoztak össze.
Én meg azt nem értem,ha van két napja egy működő ROM,akkor mi a francért piszkál bele,hogy aztán meg ne működjön?? -
vizslakutya
senior tag
válasz
Dexter68 #21176 üzenetére
Ezt tettem fel és Adamis által javasolt Gappsot tettem hozzá.
-
vizslakutya
senior tag
válasz
Dexter68 #21167 üzenetére
Dexter68
Adamis
Köszi mindkettőtöknek,délután lesz egy kis időm megnézem,ámbár,hogy lekopogjam a jelenlegi is nagyon jól szólt.
Ez az első olyan ROM,hogy amióta fent van,nem volt vele semmi gondom.
(egyszer-kétszer nyílt ki a lezárt képernyő,de az azért volt,mert hozzá volt adva a lezáráshoz 2 képernyő,amit nyitás nélkül lehetett használni,nos ha az kinyílt,akkor utána az egész telefon nyitva lett,kivettem a pipát és azóta nincs gond) -
-
vizslakutya
senior tag
Ha minden jól megy a jövő héten ilyen lesz a hátlapom
(fekete)
-
vizslakutya
senior tag
válasz
angelius #21122 üzenetére
"Mivel ez az első verzió, a sencillita. Vegyük a szakértői időjárási, Xperia Launcher, és Link2SD.
Az elkövetkező hetekben megpróbálok a teljesítmény optimalizálása és kijavítani valamit, vagy javaslatot teszel.
Abban a pillanatban dolgozom elég simán, miután stabilizálódik."Ezt én úgy értelmeztem,hogy dolgozik még rajta,de lehet,hogy nem.
-
vizslakutya
senior tag
válasz
Dexter68 #21079 üzenetére
Módosítom a véleményem,most ,hogy vissza zongoráztam az időpontokat,nem az eXperience volt fent abban az időben,hanem az IOS7 ! Így viszont nem lehet az Ex Dialer a bűnös,mert ehhez a ROMhoz nem használtam.
(08.16.-a volt a kérdéses nap,de akkor még nem volt meg Fagyi mester ROMja.) -
vizslakutya
senior tag
Nos, arra a gyanúmra,hogy a CyanMobile eXperience ROM a hátam mögött hívogat+sms-t küldözget megjött a bizonyíték. Volt a múlthavi számlámban pár gyanús tétel,kértem egy részletest és olyan időpontokban,amikor fizikailag sem tudtam volna telefonálni (vezettem + reggel hat órakor indult a hívás !),felhívta kollégámat,a legtöbb, amit egyszerre benyomott az 40 perc volt. De ,és itt jön a csavar,a kollégám meg nem emlékszik,hogy felvette volna és hallgatta volna a nagy semmit 40 percen át! Ráadásul a kettőnk közti egyezmény szerint én csak csörrentem,ő hív vissza,mert neki céges flottája van.
Szóval óvatosan ezekkel a romokkal emberek,nem feltételezem,hogy szándékos ez (mert a fejlesztőnek szvsz ebből nincs semmi érdeke),de belekerülhetnek ártalmas kártevők is.Ha azt veszitek észre,hogy olyan hívást produkált ,amit nem ti kezdeményeztetek,azonnal le vele a telefonról !
Bocsi,ha egy picit OFF volt.Visszagondolva,abban az időben a gyári tárcsázó helyett az Ex Dialer volt beüzemelve !
-
vizslakutya
senior tag
válasz
angelius #21062 üzenetére
Köszi Mester !
Ráadásul meglett a vissza gomb,hosszan nyomás beállító is.
Egész jó ez,kezdünk összeszokni.
(a stabil miért nem akar a telefonomon dolgozni,az egy örök titok)Közben fagyinál felnyomtak egy beállító videót a "tudatlanoknak" .
customization overload -
vizslakutya
senior tag
Egész jól összeállt a végére,sőt ezzel meglett az Időképem is.
Amit nem találok benne az a teljesítmény beállítások vagy itt nincs szükség vagy nem lehet húzni egy picit a procin?
A Kékfog nálam is megy rendesen (a laptoppal összekapcsolt,mással még nem próbáltam) -
vizslakutya
senior tag
Nekem meg az Időkép lett nem kompatibilis .
Eddig minden ROMomban fel volt rakva,minden gond nélkül,most + nem engedi letölteni a Play?!
Van rá megoldás? Mit jelez ez a ROM,hogy nem engedi a telepítést ?
(ezt szeretem,ezt szoktam meg ) -
vizslakutya
senior tag
válasz
IcePrincess #21045 üzenetére
Szia!
Az első hozzászólást tanulmányoztad már? -
vizslakutya
senior tag
válasz
Adamis #21041 üzenetére
Ez van nekem is,még anno a Te útmutatásod alapján csináltam meg.
Visszaraktam a 4.2-t,de legalább sikerült belehegesztenem a DSP managert + az egész Gapps-ot,így ez legalább nekem tetszően van belőve.(+ Fly on Mod+ int2ext)
Jó a proxi,nem jött elő az a jelenség,(beállításokban is ott van),a képernyő sem oldott fel azóta.
Talán az érintőképernyő egy kicsit "lustább",a 4.3-asban nagyon érzékeny volt. -
vizslakutya
senior tag
válasz
vizslakutya #21035 üzenetére
Kipróbáltam ezzel is,de semmi változás,felmegy rendesen hibaüzenet nélkül,de nincs Google szolgáltatás semmi.
Ötlet? -
vizslakutya
senior tag
válasz
Adamis #21019 üzenetére
Megpróbálok egy JB-ből kiszedni egy appot,jó a hang ,de én sokat hallgatok fülesen Tuneln rádiót,azon meg nincs hangszínszabályzás és így nekem elég fapados a hang.(szeretem ha szelíden hullámzik a basszus
)
Látom jeleztél Fagyi mesternek (köszi
) ,de a válaszát nem tudom értelmezni(guuugli fordító),esetleg leírnád ,
-
vizslakutya
senior tag
válasz
Adamis #21012 üzenetére
Azóta nem ébredt fel a zsebemben,a hívások is rendben működnek.
Ami nekem nagyon hiányzik az egy DSP Manager ,csodálom,hogy nem raktak bele,hiszen legtöbb Romban alapból van.
A Play-en sem találok,ha kiszedek egy ilyen appot egy másik Romból,azt fel lehet rakni simán vagy trükkje van?
(vagy esetleg valaki tudna linkelni egyet ? ) -
vizslakutya
senior tag
válasz
Adamis #20998 üzenetére
Nos a végén ez került fel.(utólag is köszönet
)
Ma egész nap barátkoztunk,idáig jók a benyomások,nálam mennek a filmek rendesen (youtube is ).
Amexet raktam hozzá ,ahogy ajánlottad,belehegesztettem az Int2ext+ -t is,be is állt vele rendesen (a + jelen van a hangsúly,a simával el sem indult ! ).
A TPT az már megvan rég + a recovery is ,az nem volt gond.
Két jelenség jött elő ami egy kicsit bosszantott:
1.Beszélgetés közben beindult a fülemtől egy csomó alkalmazás,csináltam egy új proxi beállítást,azóta nem jött elő ez a gond (lehet,hogy át kell ezen is futtatni azt a proxi-update zipet ?
2.Lezártam annak rendje-módja szerint a képernyőt,zsebre raktam,kb félóra múlva elővettem és azt láttam,hogy képernyő kinyitva és a létező összes alkalmazás beindítva!! Ez mitől lehet?? -
vizslakutya
senior tag
válasz
vizslakutya #20992 üzenetére
Nem talál hálózatot!
Minden jó csak telefonálni nem lehet vele.
Indításnál nem kér PIN kódot sem. -
vizslakutya
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest